Eläköön elämä

torstai 14. huhtikuuta 2011

Kädet



29.4.2011 on suuri päivä englannissa, prinssi William ja Katherine "Kate" Middleton viettävät häitään, ja koko maailma näkee heidän onnensa ja läheltä kuvattu vihkisormus näyttelee tuolloin pääosaa. Hääpäivänään moni huolehtiikin kätensä kuntoon ja haluaa, että uusi sormus näyttää mahdollisemman kauniilta hyvinhoidetuissa sormissa.


Ajatukseni oli kirjoittaa käsistä ja, miten ne ovat pääosassa meillä jokapäivä. Etsiessäni kuvia käsiin ja sormiin liittyen. Huomasin suuremmaksi osaksi käsien hoidon liittyvän meihin naisiin... - yhtä tärkeää kuitenkin on miestenkin käsien hyvinvointi. Joutuuhan kätemme päivittäin, vaikka emme olisi meneossa naimisiin ; ), katseiden kohteeksi.

 Onhan käsien hoitaminen tärkeää, miettiessämme kehomme suurinta puolutusjärjestelmää, ihoamme. Pitäisi pitää paremmin huolta käsiemmekin kunnosta. Ihon kosteustasapainosta huolehtiminen kosteusvoiteilla, kynsinauhavoiteilla ja välttämällä haavoja. Saatamme auttaa yleisemminkin meidän terveyteemme. Tätä ei aina tule ajatelleeksi... Joten aloitetaan huolehtimaan ihomme kunnosta, pitämällä kätemme kosteustasapaino ja puhtaus kunnossa.


Käsihoitoja voi tehdä kotona tai käydä hoidattamassa käsiään hoitoloissa. Erikseen on myös, hyvin yleisesti käytössä olevat, yksin kynsiin ja käsiin keskittyviä hoitopaikkoja. Vähintä, mitä voimme itse tehdä on kosteuttaa kädet hyvillä käsivoiteilla ja kynsiennauhavoiteilla. Leikata kynnet kauniiksi, lyhyiksi ja lakata kauniilla lakalla. Väri jääköön kunkin oman päivän, mielihalun mukaan valittavaksi ; )




Kätemme ja kyntemme ollessa kunnossa, voimme huoletta nauttia elämään päiväämme ja päivän tekemisiä yhtä huolta vähemmällä ; )
Kaikille jotka ovat miettimässä kesäkihloja tai kesähäitä vinkiksi sormuksia ihanista malleista. Miehille oli hiukan haastavampaa löytää ainakin netistä vaihtoehtoja toivotaan, että liikeissä on valinvaraa tältä osin laajemmin...


Tämä on oma suosikkisormukseni tämän kevään mallistosta!!

Koko ei ole este, ainakaan sormusmuodin tarjonnassa.


















Sormukset voi aina myös teettää yksilöllisesti. Näitä "sormustaiteilijoita" löytyy luultavasti jokaisesta suuremmasta kaupungista. Fiskarssissa on korutaiteilijoita kattavasti töissä ja heidän tekemiään töitä on esillä ympäri vuoden.


Kesäistä korumuotia. Pitkät helmet, värikkäät, isot kivet ovat tänä keväänä näkyvästi esillä. Helmiä olisi hyvä olla runsaasti ja näyttävästi. Näin ainakin suurten muotitalojen sivustoja katsoessani huomasin. Tällöin pitää muistaa muuten tyylikäs, maltillinen asustaminen! Helmirykelmät sopivat mielestäni yksinkertaisen asun kanssa. Tyyliin yksinketainen housupuku tai kotelomekko.




Sormukset kannattaa säilyttää huolella ja muistaa myös huollattaa niitä säännöllisesti. Ainakin, jos sormukset sisältävät kiviä, niiden pitävyys on syytä tarkastuttaa niin ei tule yllättäviä katoamisia.


Lopuksi vielä itselleni niin kovin mieleisiä värejä tältä keväältä..



Ruusuisia tunnelmia torstaipäivällenne!! Pidetään käsistämme huolta tänäänkin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti