Eläköön elämä

tiistai 12. huhtikuuta 2011

One place near Turku

Here is only one place, where I could move to... ; )  The Place name is "Loviisan aitta" located near Turku in Rusko. Here you can find very nice little things and bigger things... This place has won the Global Innovator Award- competition in march. This building is over 100 years old and it has been in use as a cow house earlier, the building is over 500 m2 big. You can enjoy your coffee here too on a beautiful balcony outside.

 The owner of the place is Helena Aho and i want to congratulate her achievement with this big project!

Here are a few photographies, enjoy !























Your wellcome, www.loviisanaitta.fi. Open Mon-Fri 10-18 and Sat 10-15.

Hyvinvointia ja energiaa ; ))



Mikä saa sinut tuntemaan itsesi hyvinvoivaksi ja energiseksi? Tai luulet, että saisi tuntemaan, jos tekisi jotakin sen eteen... Näin alkukeväästä joka puolella kerrotaan hyvinvoinnista, energiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvästäolosta. Siitähän on kyse kokonaisvaltaisesta hyvästäolosta! Ihminen on kokonaisuus ja pienetpalaset yhdessä saavat tuntemaan itsensä hyvinvoivaksi!


Luulen, että avain hyvään oloon lähtee ihmisen sisältä...? Mielihyvästä johon vaikuttaa tunne, että viihtyy itsensä kanssa. Tämän tunteen lisäämiseen voi vaikuttaa aloittamalla sisäinen puhdistautuminen. Enkä tarkoita nyt ainoastaan näitä Detox-kuureja. Ihan omien ajatusten "kevätsiivous", sen voi aloitaa ulkoisistakin asioista, pois heittämällä kaiken mitä ei enää tarvitse! Tarkoitan ihan kaiken! Ei saa ajatella, että tätä voisin vielä tarvita. Kiertoon vain ; ) Ei voi mahduttaa mitään uutta tilalle, jos ei ensin pääse eroon vanhasta! Tämä koskee joka asiaa, ei yksin tavaroita, vaatteita, vaan ihan kaikkia siihen lukeutuen ne omat ajatukset, mielihalut!


Anna tilaa uusille toimintamalleille, iloisille ajatuksille, tee vaikka aluksi "väkisin" mielikuva harjoituksia kohti iloisempaa päivää ja kohti iloisempaa minuutta! Tätä voi sitten halutessaan tehostaa Detoxeilla, iloisilla meikkisävyillä ja Ah, niin ihanilla keväisillä muotiluomuksilla!


Aina ei tarvitse kipaista "kaupan kautta" lenkille tai mieltään piristämään. Kevätpuhdistuksen yhteydessä saattaa käteesi löytyä jo unohduksiin jääneet lenkkivarusteet, kevättakki tai paitapusero. Asusta ne uudelleen. Lenkkivarusteiden kanssa iloinen huivi kaulaan, pirteät hanskat samaa sävyä tossujen kanssa... Musta toimii lenkkipuvussakin vuodenajasta toiseen, sesongista toiseen, kun asustaa vuodenajan mukaan. Kevättakki saa piristystä myös nyt niin paljon taas muodissa olevista eläinkuosihuiveista. Tai kokeille "irrottaa" hihat ja tee itse "ratsastajanjakku", pitkät nahkahanskat ja samaa sävyä neule takin pariksi alle puettuna! Yes! Alkaa näyttämään jo aika hyvältä... Voit katsella aikaisempia postauksiani näistä upeista "ratsastajantakeista". Peruspaitapusero toimii aina! Yksinkertaisesti on vain tyylikäs kaiken kanssa. Farkkujen + nahkatakki, jakun + suorathousut, lyhythihaisen leningin alle alkukeväästä... Kaulaan helmiä, huivi tai yksinkertainen kultainen riipus. Simple is style!





Olen itse mieltynyt Gantin asuihin aivan ihanan yksinkertaisen tyylikkäitä ja monivuotisia asuja naisille ja miehille. Näistä asuista eivät kaikki ole Gantin mallistosta, seassa on väripilkkuja Cuccin kevätlookista.










Superhienot kengät löytyy tämän kevään Zaran kokoelmasta.


Kotimaisia "Superruokia", unohdamme vain meidän hyvää tekevät marjat ja hedelmät. "Omena päivässä..." Pitänee paikkansa?




 6 kupillista vihreää teetä... Vai miten se meni? Ei ainakaan ole pahasta. Erimakuja on nykyään runsaasti saatavilla ja jokaiselle löytyy mieleisensä.




Jooga sopii tämän päivän kiireiselle elämänrytmille tasaannuttamaan ajatuksia. Pienikin hetki joka päivä "omissa ajatuksissa" auttaa aivojenhuollossa





Eläimet ovat ihmisen parhaita ystäviä. Luonnossa samoillu kävellen, yksin, kaksin, lemmikin kanssa tai ratsain on parasta huoltoa aivoille ja sitä kautta hyvinvoinnille.

Kannattaa pohtia, mikä tuo itselleen hyvinvointia ja energiaa, lähteä tämän elinvoiman lähteille ja ottaa palanen siitä saamasta ilosta!

Mukavaa Tiistaipäivää kaikille lukijoilleni!!