Eläköön elämä

lauantai 26. maaliskuuta 2011

God Morgon!

Fint, hur fint solen sinar igen..  Aamiainen on omasta mielestäni päivän ehdottomasti paras aika. Silloin voi rauhassa keskittyä tulevaan päivään ja syödä monipuolinen aamupala, jotta jaksaa pitkälle päivää lounaaseen saakka. Näin, kun on tottunut tekemään niin huomaa, että päivän muutkin ateriat pysyvät maltillisina ja terveellisinä ; )

Monipuolinen aamiainen voi tarkoittaa itsekullekin, mitä vain. Oma aamiainen muistuttaa lähinnä ensimmäistä ehdotustani aamiaisesta. Toki monipuolinen aamiainen voi koostua jo oheistekemisestäkin.. TV:stä, lehdestä, työpapereista yms.. Tämä sallittakoon, jos mukana on muutakin, kun oheismateriaalia ; )

Ei unohdeta kuitenkaan näitä ihmisen parhaita ystäviä, eläimiä. Jokaisella on näistä omamielipide ja se sallitaan ilomielin. Itselleni on hyvin lähellä sydäntäni koirat ja etenkin yksi ylitse muiden. Näille ihmisen parhaille kavereille voi sitten kukin halunsa mukaan järjestää oman olopaikan. Tuon mukavan pesäpaikan ystäville löysin vieraillessani yhdellä iiihanalla sivustolla, josta muuten voisi mukaansa poimia vaikka mitä..




Ihanaa Weekendiä kaikille ihanille ihmisille ja eläimille tasapuolisesti !!

Näin, kun Turussa olen. Niin mainitsen jo kultturihistoriallisesti tärkeän paikan aukeamisesta meidän ihanassa kulttuuripääkaupungissamme Turussa ensi viikon Keskiviikkona. Pinella avaa ovensa jälleen, käy heidän kotisivustollaan lukemassa paremmin ja ei, kun Wellcome to Turku!

http://www.pinella.fi/