Eläköön elämä

perjantai 6. toukokuuta 2011

Kuntoilua


Kuntosalit näin kesän kynnyksellä kutsuvat treenaamaan. Ja onhan se ihan kiva, että muistuttavat olemassaolostaan! Muuten kyllä voisi unhottua ainakin omalta kohdaltani, kun en ole oikein vielä näitä kuntosaleja löytänyt... Täytynee nyt kyllä ryhdistäytyä ja aloittaa näiden kuntosalien tarjonnan kartoittaminen.

Kutsu saapui tutustumaan Turun Leaf kuntokeskukseen, joten kävin tässä joku päivä sitten katsomassa paikkaa... Ohessa muutama kuva vahvistamaan käyntiäni täällä ; )) Käväise tsekkaamassa heidän sivuiltaan tämä runsas valikoima ; ) http://www.leafareena.fi/fi/



Olin tosiaankin täällä ensimmäistä kertaa tutustumassa ja täytyy sanoa, että kyseessä on todellakin KUNTOKESKUS! On todella paljon mahdollisuuksia mistä kaikesta valita. Kävin nyt vain heidän kuntosalilla ja tottakai "tyttöjen" pukuhuonetilat katsastamassa. Tarkoitukseni on palata takaisin tänne ja testata heidän välineensä ; ) Tai välineet testaavat testaajaa... ; ))



Itselleni tärkeitä laitteita on juoksumatto, kuntopyörä, vatsa- ja selkälihaksia vahvistavat laitteet. Käsipainot tottakai mukaanlukien. Täällä saa hyvinkin monipuolisesti vahvistettua edellä mainittujen lihasryhmien lisäksi mm. loitontajat, lähentäjät ja ylävartalon lihasryhmät... Kirjoittaja keskittyy nyt, tällä hetkellä, enemmän näiden ihmiskehon ryhtiä ylläpitävien lihasryhmien parantamiseen ; ))


Tässä nyt muutama kuva näiden lihasryhmien kehittämiseen tarvittavista laitteista.


Nämä jumppapallot ovat oivallinen keksintö venytyksiin... Kirjoittajalta löytyy tälläinen kotoa... Aktiivisesta käytöstä kertonee, että on jäänyt laatikkoonsa muuton jäljiltä ; ) Pitäisi täyttää ja ottaa käyttöön...


Sauna tuntui olevan lämmin ja viihtyisän oloinen... Rauhallista oli näin aamupäivän vieraillun aikaan, joten rentoutuminen näyttäisi onnistuvan mielyttävästä lämmöstä pitäville.





 Tässä on vielä kuvia samaiselta päivältä oman kotini takapihan "olohuoneesta". Valkovuokot ovat tulleet sinivuokkojen lisäksi luontoon kukkimaan. Muistuttaa hyvinkin lähestyvästä äitienpäivästä ; )






Kuntoilua kannattaa ylläpitää lähimaastoissakin ja ainakin näin keväällä ja kesän korvalla joka päivä luonnosta löytyy uusia kukkia ja ihania linnun ääniä!!



Näin ihana polku kutsuu meren rantaan. Ei kyllä muita näkynyt illan aikana olevan liikkeellä... ?




Kalliolle kukkulalle...



Aivan ihanaa luonnon rauhaa ja mielen rauhaa...
Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille lukijoille ja nauttikaa kuntoilusta ja luonnosta. Vinkiksi, viekäähän äidit luonnon heräämistä ihmettelemään ja pakatkaa bicnickoriin ne aikaisemmin bostaamani brunssivinkit ; ))