Eläköön elämä

maanantai 12. syyskuuta 2011

"Viikon tyylinkantaja"



Halusin tuoda esille suomalaisia henkilöitä, jotka ovat mielestäni löytäneet oman tyylinsä ja joiden pukeutumisesta voimme "lainailla" tyyli- tai asukokonaisuuksia. Haluan myös tuoda esille sen, että suomalaiset ovat tyylikkäitä ja osaavat pukeutua tilanteiden vaatimilla tavoilla ; )

Anne Kokkohovi on henkilö joka onnistuu olemaan pirteällä tavalla tyylikäs. Anne tulee myös tämän viikon aikana esille enemmän televisiossa, kun alkaa uudet jaksot "Huippumalli haussa" suomalainen versio.

En tämän vuoksi ota Anne Kukkohovia tähän esille ; ) Yksinkertaisesti sen vuoksi, että Anne on mielestäni henkilö joka on hyvä esimerkki aikuisesta naisesta, joka on löytänyt itsellensä sopivat vaatteet ja tyylin kantaa vaatteita!

Annen ovat huomanneet myös mainostajat! Anne on mallina Olay:n kasvojenhoitosarjalla ja Reebokin mainoskasvona! 

Annella on pirtsakka ote, joka näkyy hänen olemuksessansa! Mukavan "pirteä" asu vasemmalla, graaffinen isokuvio, sidotaan mustalla perusvärisellä paidalla ja kuvion väristä napatuilla sukkahousuilla! Iltaeleganssi on tyylikästä, mutta pienenä "jujuna" hauska kaulus!

Annea voisi kutsua hyvinkin "farkkutytöksi", Anne on kuitenkin aikuinen nainen ja näyttää hyvällä esimerkillään, miten hyvin farkut sopivat aikuisille naisille. Farkut ovat mielestäni yksi perusvaate, jotka istuvat arkeen ja "illanistujaisiin" todella hyvin!

Anne on myös terveyden perikuva! Annen esimerkistä voimme ottaa kaikki opiksemme! Arvostetaan meille annettua "syntymälahjaa" omaa kehoamme - lähdetään sopivan väliajoin liikuttamaan kehoamme raittiiseen syysilmaan! Siitä saamme loistavan vireen päivälle ja ihan "vahingossa" "kaupanpäälle" ryhdikkään vartalon ; )

Tuleeko sinulle mieleesi henkilöitä naisia tai miehiä (suomalaisia), joita "haluat nostaa esille tyylikkyyden osalta?"

Omasta mielestäni näitä upeita suomalaisia on paljon! ; )

Tyylikästä viikon alkua ; ))