Eläköön elämä

maanantai 29. elokuuta 2011

Muistuttelua hyvälle viikon alulle ; ))

Toivottavasti sait nautittua upeista ilmoista viikonlopulla??






Aikaisemmin postailin työhyvinvoinnista ja hyvinvoinnista... Ja siitä, voiko näitä erottaa...

Kirjoittelin myös, että pitää huolen siitä henkilöstä kenet tapaa aamulla sieltä peilistä, aamupuuhia aloitellessa. Myöskin siitä, että olet itse "luomassa" omalta osaltasi sitä työpäivää ja viihtyvyyttä sielä työpaikalla... ; ))

Joopa joo mutta, kun sen työpaikan säännöt, toimintatavat ja ihmiset ovat sitä ja tätä... 

Niin on ja sinä olet sielä mukana, - eikö vain?? Mieti nyt vielä, mitä tämä työ tarkoittaa minulle? Mitä se antaa minulle? Mikä osa, isoa kokonaisuutta olen tätä työyhteisöä tai työtehtävää? Mitä minulta odotetaan? Kuinka tärkeä pala olen tässä? Mitä työyhteisön arvot tarkoittavat minulle? Toteuvatko ne arjen töissä? Ohjaavatko arvot sinun työtäsi?

Tiedätkö edes vastausta näihin? Jos et, niin päivitä nämä, ja mieti uudelleen asiaa...

Yhdessä toteutettujen arvojen ja työtapojen näkyminen jokapäiväisessä työssäsi, tuo selkeyttä työhön. On helppo olla tekemässä työtä, mitä ohjaa yhteiset arvot ja toimintatavat. Olen osa näitä arvoja ja toimintatapoja. Haluan tehdä työtäni niiden mukaan ja se luo iloa työhöni, joka lähtee "kiertämään" eteenpäin...

Vaikka edessä olisi kuinka kiireinen työviikko tai työpäivä. Tunne olisi vähän, kun kuvassa, että isolaiva tulee hentoisen purjeveneen päälle. 

Tuntemalla työyhteisön arvot ja toimintamallit, oman tärkeän paikkansa työyhteisössä. Arvot ja toimintamallit tulevat sinulle tärkeiksi, työtä on ilo tehdä. Matka jatkuu, kuten kuvan purjeveneellä, varmasti kohti maalia! ; )) Pidäthän työilosta ja hyvinvoinnistasi huolen, omalta osaltasi, tämänkin viikon alussa?



Rod Steward Sailing - myötä ihanaa (työ)viikon alkua sinulle! ; ))