Eläköön elämä

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Omia pääsiäiskoristeita...

Rakkaimpia koristeita... Ovat kyllä ehdottomasti lasten tekemät koristeet! Vuodesta toiseen ne nostetaan esille ; )) Ovat jopa rahassa mittaamattomia!

Tässä hiukan ruokapöydän koristuksia ;   ) Ylemmän kuvan olen napsaissut viimme viikonlopulta, kun pääsiäisruoho oli tullut pintaan ; ) Meillä on ruokapöydällä isot puusta tehdyt rinkulat, jotka saavat "täytettä" vuodenajan mukaan.. Nyt on siis rinkulat saaneet täytteeksi pienet aaltovaasit, joihin olen laittanut  rairuohon ja "tökkäissyt" vaasit rinkuloiden sisään ; )


Viimme viikonvaihde oli näin aurinkoinen, joten laitoimme öljyämisen jälkeen pihakalusteille hiukan tekstiilejä. Kesäksi mieli tekisi uudistaa hiukan pöytää ja tehdä siihen ihana pöytäliina ja tuoleille samasta kuosista istuintyynyt... Katsotaan, mitä keksin ; )


Eilen kävin bongaamassa tarkoituksella sinivuokkoja Turun "olohuoneesta" Ruissalosta. Olihan ne päänsä uskaltaneet jo nostaa, vaikka viileää on... On ne kauniita ; ) Tuo sininen sopii niin hyvin luonnon ruskeaan väriin ennen, kun aluskasvillisuus saa väriä.



Näin oli eilen "synkän" näköistä jopa Ruissalossa. Sielä nyt ainakin paistaa aina aurinko ; )


Tältä päivältä kuvia samaisista ruohoista, joita on jo leikattu pariin otteenseen. Laitan rairuohon hyvissä ajoin ja syynä on, että pidän runsaasta ja näyttävästä pääsiäisruohosta!


Tuolla pilkistää noita, joka on jo monen, monen vuoden takaa lapsien tekeleitä... Siis todella nostalginen ; )


Kiitos näistä!!! Uudesta kodista löytyi paikka ja käyttöä!! Aivan ihania ihmisiä ja lämpöinen kiitos toistamiseen ; ))


Muistutan, että jos Pääsiäinen, Vappu ovat lähekkäin niin on todellakin vielä tämä ihana äitienpäiväkin tuloillaan tässä parin viikon sisällä... Jotenka miehille ja lapsille vinkiksi esimerkiksi aina ajattomat Mariskoolit. Ihanat kevään vaaleat vesivärivärit ; ) Tässä niistä yksi ; ))

 Loviisan aitta, Ruskolla. Josta aikaisemmin olen bostaillut löytyy jokaiseen juhlaan sopivia lahjoja. Paketoidaan myös todella kauniisti. Kannataa varata aikaa, jollei ole aikaisemmin sielä vieraillut, sen verran on ihailtavaa. Voi jopa varata useamman tunnin tai käydä useampana päivänä ; )) Heidän kahvilassaan voi sulatella näkemäänsä ja kokemaansa...


No niinpä niin, jos lähtisi nyt ihailemaan tätä Suomen ihanaa heräilevää luontoa taas jälleen kerran ; ))

Pääsiäismuotia ja Vappumuotia ; )

Nyt on hyvä aika miettiä Pääsiäisvierailuja varten asuja ja itse kevään suurta kohokohtaa Wappua varten ihania kesäisiä hepeneitä!

Valkoinen on joka kesä muotia ja toimii ihanille miehille ja meille ihanille naisille todella hienosti!


Keltainen on tämän kevään ja kesän "uusi pikkumusta". Joko kokonaan keltaiseen sonnustautuneena tai hiukan piristeenä...



Miehille sopii hyvin beigekokonaisuuskin , tätä voi muunnella kivan kravatin, taskuliinan ja paidan yhdistelyllä erinäköiseksi.


Taas ihanaa kevyttä valkoista...  ; )


Keltaista... ; )


Tämä valkoistenasujen kavalkadi on todella raikas!


Värejä rakastavalle löytyy nyt nämä "jalokivivärit" ja usein yhdistettyinnä todella väririkkaasti!


Tässä on keltaista hiukan hillitymmästä väriskaalasta pitävälle. Johon itse lukeudun ; )


Tämä vaaleanpunainen, fuksia, joka tänä keväännä on tullut ihanasti piristämään meitä ja löytyy jopa sisustuksesta on mielestäni tervetullut väri!


Olin jokin aika sitten mukana yhdessä kutsuvierastilaisuudessa. Merkille laitoin miesten ihanan trendikkään yhdistelyn puvuntakin, farkkujen, valkoinen paita, musta solmio, näyttävä vyö ja tennarit! Kyllä ihan oikein luit! Tennarit! Toimi todella hyvin.. I like it!!


Eipä muuta tällä kerralla. Kun yhdistelemmään nyt näitä ihanuuksia!!