Eläköön elämä

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tukholma!!


Joka keväinen piipahdus, joka pitää tehdä. Tukholma on omasta mielestäni yksi ihanimmista lähikaupungeista, jossa kokee mukavan Keski-Eurooppalaisen tunnelman "minikoossa" ; ) Toki on paljon muitakin kaupunkeja jossa tulee sama fiilis. . .

Nautin suunnattomasti ihanasta merielämyksestä, brunssista ja kiireettömyydestä. Laivalla, kun ei voi kiirehtiä mihinkään ; )  Pääsee heti lomatunnelmaan ; )  Suosin itse näitä Meriaamiaisia, joka on hiukan rauhallisemmassa ja mielyttävämmässä ilmapiirissä tarjoiltuna kun bufepöydän aamiainen.



Brunssin voi aloittaa halutessaan tuoreilla mansikoilla ja kuohuvalla...


Sen jälkeen on mukava käydä valitsemassa runsaista valikoimista, mitä haluaa... Kannattaa valita sellaisia valikoimia, joita ei tule kotona nauttineeksi joka aamu...





Risteilyillä ei voi jättää shoppailua ja kaupoissa kiertelyä väliin.. Koskien laivan valikoimia ja maissa Tukholmassa...



Gamla Stad on yksi näitä Tukholman viehättävyyksiä, pikku putiikeineen ja ihanine ruokapaikkoineen. Täältä löytyy myös hämyisiä jazz-glubeja ; ))




Vielä ei toki ole näin kesäisiä näkymiä naapurimaassammekaan. Kohta kuitenkin... Näitä odotellessa ja Tukholmaan kesämatkaansa suunnittelevalle tässä fiilingejä jaettavaksi ; )






Laitan omia kuvia tulemaan Tukholman päästä, kun ehdin ; )

Tästä ääninäytettä Rod Stewartilta Sailing.