Eläköön elämä

maanantai 21. tammikuuta 2013

Loistavaa viikon alkua!

Tämän päivän, ja siten uuteen viikkoon "hyppääminen", starttasi energisellä kuntosalikäynnillä! Sen jälkeen olikin ihana mennä reippaalle merenranta lenkille, upean aurinkoiseen Ruissaloon! ; )

Kupillinen höyryävää kahvia päätti tämän päiväisen kuntoiluni... Tästä kaikesta saa energiaa ja iloa, joka toivottavasti tarttuu Sinuunkin!

Ihania miehiä tänään tavoittelen blogikirjoituksellani!

 Muodin kanssa - kuljetan heidät nauttimaan talven upeasta tarjonnasta, sitä kautta toivon, että kulkevat kaduilla meidän kaikkien ihailtavina... ; )

Tämän ihanan "kavalkadin" löydät näiltä sivuilta, halutessasi ihailla lisää upeaa muotia...

 The Clothes Whisperer: the fashion blog with wit that sparkles


Näitä kevyitä untuvaisia "kevyttikkitakkeja" myytiin meillä Suomessakin jo syksyllä. Huomasitko? Jos ei vielä silloin silmääsi osuneet - niin toivon, että nyt katsot uudelleen näitä ihanuuksia! Aivan loistava vaihtoehto, hiukan lämpöisemmillä ilmoilla, pitää kevyen liivin kanssa... Tai vaihtoehtoisesti pikkutakin alla lämmittämässä, vain ihanan lämpöinen villahuivi kaulaasi kiedottuna - lämmittämään... ; ) Hmmm...

Todella ihana vaihtoehto miehelle puvun kanssa, pitkälle talvitakille! Loistava piristys tämä "kamelinkarva" pikkutakki... I like it!

Miehille sopii hyvin tämä kapea silhuetti, josta itse pidän kovasti - myös meillä naisilla!

Näiden lämpöisten miesten takkien perään en voi olla huokailematta! Miksi ihmeessä pallella? Mieskullat, ottakaa nyt nämä ihanuudet muotihuoneista käyttöön!



Rentoja printtineuleita näkee onneksi myös meillä täällä Suomessa!


Kovin miehekkäästä postauksesta huolien... Kaikille ihanille lukijoilleni toivottelen Upeaa Aurinkoisen Iloista Päivää!

Ja vielä...

Iso hali ja suukko!

- KRAM -