Eläköön elämä

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kesähiukset!

Miten tykkäät kesällä pitää hiuksiasi? Iskeekö sinuun halu kokeilla erilaisia kampauksia? Kesällä on ainakin mukavaa, kun ei tarvitse miettiä hatun/myssyn pilaavan kampausta... ; )) Joten nyt on oikea hetki kokeilla eri kampauksia. Lomalla on vielä aikaakin "väkerrellä" hiusten kanssa ; ))

Oheen laitan omia kampaussuosikkejani näytille, joita netistä löytyi. Itsekin "sorrun" nykyään pitämään hiuksia auki (liian usein), ponnarilla joskus... Enemmän voisin "haastaa" itseänikin laittamaan hiuksia kiinni eritavoin ; ))


Tämä toimii kyllä arkenakin, vaikka näyttää kovin juhlavalta ja onkin juhlava... Laita yöksi "sormikiharat" tai letitä hiukan kosteat hiukset. Aamulla ovat kiharat valmiina, avaa ne "hellästi", jotta kiharat eivät aukea liikaa. Laita hiukan tupeerausta juureen ja kampaile pääliosa varoen kiharoita! Kiinnitä molemmat sivut erikseen pinneillä tai laita osat sivuilta taakse ja kiinnitä isolla soljella. Kas kampaus on valmis ja toimii... ; ))


Tähän kampaukseen voi tehdä kiharat suoristusraudalla tai lämpörullilla. Tupeeraa päälliosa, laita hiusosio sivulle suorana korvan taakse ja kiinnitä sivut taakse. Koristeilla saa näyttävyyttä ja ylevyyttä juhliin!


Tämä vaatii ainakin minulle kampaajakäynnin. Kaunis - ja kuten olen muistaakseni aikaisemmin maininnutkin, näitä kesän hiusasioita miettiessäni. Pidän suunnattomasti lettikampauksista!


Tässä näitä ihanuuksia lisää..





 Olin kauan "koukussa" nutturoihin. Pidin varmaankin, no jaa... todella useita vuosia hiuksiani erilaisilla nutturoilla, kunnes tuli "mitta" täyteen... ; ) Nyt olen hiukan "heräilemässä" ajatukseen pitää nutturoita ; )) Tässä teille nutturoiden ihailijoille vinkkejä. Pitää itsekin kokeilla ; ))



 Ja rennompia, "nuorekkaampia" versioita... Näitä voisin nyt suosia ; ))


Tuli vain pitkien hiuksien kesävinkkejä... Katson myöhemmin lyhyimmille sopivia vinkkejä ; )) Ja te miehet sitten... Katselen niitäkin... ; )) Tasapuolisuuden nimissä, vaikka ei ole kyllä tietoa lukeeko blogiani kukaan herrahenkilö???

Tiistain tunnelmaa ihan jokaiselle ; ))