Eläköön elämä

perjantai 4. marraskuuta 2011

Viikonlopun herkkuja...

Viikonloppuun kuuluu ehdottomasti herkuttelu!

Viinimessuilla maistelin aivan iki-ihanaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa... Toki paljon muutakin hyvää oli tarjolla, kuten peuraa punaviinin kanssa tarjoiltuna... Nami, nami ; )) Ja maisteltua tuli toki useimpiakin viinejä ; )




Tässä on alkuun ohje keitosta...

4 annosta

1 kg tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 kpl solovalkosipulia
1 ruukku basilikaa
2-3 rkl sokeria
4 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
100 g vuohenjuustoa
100-120 g voita
 suolaa maun mukaan


Kuumenna tomaattimurska ja vesi. Lisää valkosipulin kynsi pilkottuna ja keitä hiljalleen kokooon n. 20 min. Laita joukkoon hienonnetutu basilikan lehdet, sokeri ja fondi. Lisää vuohenjuusto, voi ja tarvittaessa suolaa. Soseuta keitto ja tarkista maku.

Tarjoa leivän kanssa.



Hummeria... På svenska ; ))


Hummer & saffransmarinerad lax med potatissallad på skaldjursvinägrette

Recept för 4 personer
  • 500 g Laxfilé
  • HUMMER & SAFFRANSMARINAD
  • 2 msk Touch of Taste Hummerfond
  • 500 mg Saffran
  • 3 msk Rapsolja
  • 1 msk Honung flytande
  • 10 g Dill, finhackad, 2msk
  • 0,5 st Apelsin, saften av
  • 0,5 st Citron pressad
  • POTATISSALLAD MED SKALDJURSVINÄGRETTE
  • 600 g Potatis, kokt, skivad
  • 50 g Rucolasallad
  • 50 g Kräftstjärtar
  • 50 g Räkor, skalade
  • 250 g Cocktailtomater, röda, 1 ask
  • 1 st Lök röd
  • 1 st Äpple, rött
  • 2 msk Touch of Taste Skaldjursfond
  • 3 msk Rappsolja
  • 2 msk Vinäger vit
  • 2 msk Vatten
  • Salt & peppar


Gör så här

  1. Marinad: Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät marinad.
  2. Varva fisken i en dubbel plastpåse med marinade, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar.
  3. Tänk på att inte grilla över för hög värma.
  4. Potatissallad:
  5. Skiva den kokta potatisen grovt. Blanda ingredienserna till vinägretten i botten av en skål, rör ihop till en dressing. Dela tomaterna på hälften. Finhacka löken & klyfta äpplet fint. Skölj ruccolasalladen noga.
  6. Blanda alla ingredienser i skålen tillsammans med dressingen och skaldjuren, avsluta eventuellt med salt & peppar.


































Ohjeet ovat siis www.touchhoftaste.fi sivulta...

Nautitaan toisistamme ja välitetään rakkautta ympärillemme! Hyvää ja "lämpöistä" viikonloppua ; ))