Eläköön elämä

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikon alku ; )

Ihanan upea aurinkoinen viikonvaihde vietetty! Aamun aloitus kupillisella höyryävää kahvia ; )



Miten Sinun ihanan viikonvaihde kului? Nautitko Streat Helsinki katuruokatapahtumasta tai viinimessuista? Tai luonnosta ja auringosta?! ; )















Silmät ja mieli kohti tulevaisuutta... !

Sinulla on nyt mahdollisuus olla mukana, viemässä uutta Suomalaista innovatiivisuutta maailmalle!

Olla mukana, osallistumalla interaktiivisesti, kotisohvaltasi tv:tä katselemalla! Vaikuttaa sinulle tärkeiden palvelujen saatavuuteen, antaa mielipiteesi ja huomata, että voit vaikuttaa. Tämä on hauskaa ja tästä saat jopa rahaa! Tutustu, ole mukana edelläkävijänä luomassa tulevaisuutta nyt! Tavallinen tv muuttuu älytelevisioksi, joka tuo nettiyhteyden televisioosi ; )


Miten tällainen tarjous voi olla mahdollinen?
Kyseessä on osamaksulla tilattava Flexvee laite, josta sinä maksat parhaassa tapauksessa vain ensimmäisen erän, eli 19,90 !
Homma toimii siten, että tilaat itsellesi ensin täysiverisen Flexvee-boksin tarjouserästämme, laitteen kokonaishinta on 79,60 eur + toimituskulut 7,50 (norm 98 eur + tk.). Tilatessasi maksat verkkomaksulla laitteesta ensimmäisen osamaksuerän 19,90 euroa, mutta tällä kertaa sinä et välttämättä maksakaan laitteen jokaista erää kokonaan vaan voit itse vaikuttaa siihen, paljonko sinulle lopulta jää maksettavaa.

Ryhdy ahkeraksi Flexvee-käyttäjäksi ja anna Flexveen kaupallisten kumppanien maksaa joko osa tai kokonaan laitteen hinta keräämilläsi Flexvee-pisteillä. Toimimalla aktiivisesti sinulle kertyneet Flexvee-pisteet riittävät kokonaan seuraavan/ seuraavien osamaksuerien maksamiseen ja maksat laitteesta lopulta vähimmillään ainoastaan 19,90!
Maksettuasi boxin voit käyttää Flexvee-seteleitä vaikkapa leffojen vuokraukseen, lahjakortteihin tai jonkin muun haluamasi palvelun tai tuotteen tilaamiseen Flexveen kautta. Flexveen sisältö ja palvelut lisääntyvät jatkuvasti!
Osamaksusta ei peritä korkoa.
Toimi heti! Tämä tarjous koskee vain rajoitettua erää Flexvee-laitteita. Tilauslomake löytyy Flexveen nettisivuilta, Flexvee.fi

 Ihanaa interaktiivista viikon alkua Sinulle ; )