Eläköön elämä

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Aamiainen ja aamiaisen valmistamista ; ))

Niin olen näistä aamiaisista jaksanut "vouhottaa" täällä blogissanikin mutta, kun niin rrakastan hyviä ja pitkiä aamiaisia!! ; ) Toivottavasti sinäkin? Siitähän saa "tutkitusti" päivään puhtia ja jaksaa vaikka mitä!

Aloitan puuron laittamisella... Mitä pidempään puuro hautuu, sitä parempaa siitä tulee!
Samaan aikaan valmistan suuren pannullisen ihanaa haudutettua teetä ja tähän pätee puuron kanssa samainen resepti... Mitä pidempään hautuu, niin sen parempaa ; ))



Siinä samalla rakentelen voileipiä ; ))


Siis tarkoitan todella rakennan...


Pysyy pystyssä? Ainakin ihanan aurinkoisen kuvaushetken aikana ; ))


Aivan tärkein meinasi jo unohtua... Aamu alkaa lenkillä ja tänään koiruliinin kanssa haimme maljakkoon näitä ihania sireenejä!! Mikä huumaava tuoksu kotiin saapui ; ))


Aamu ilman joguttia ei vain lähde käyntiin. Sinne sekaan marjoja, soijalesitiiniä ja nyt uutena löysin (aikaisemmin käyttämäni tilalle) kotimaisen uuden pellavarouheen. Pussi onkin päässyt kuvaan. Löytyy luomuversiokin ja eri makuja... Tämä on perinteiselle sopiva perinteinen ; ))


Sitten kaikki on valmiina ja saa odotella "yläkerran" herroja syömään...


Yläkerran herroja odotellessa kuluu aika lukien päivän uutisia. Lehti kuuluu ehdottomasti aamiaiselle.. Valitettavasti... Siinä samalla vaihdellaan kuulumisia ja mielipiteitä päivän polttavista tapahtumista. Ei se lehti pöydässä ole hullumpi saa nuoret kiinnostumaan asioista ; ))




Näin meillä aloitellaan päivää, hyvinkin terveellisesti siis... Ja seuraavan kerran ruoka tuleekin mieleen päivän olllessa jo aika pitkällä. Suosittelen aloittamaan päivän hyvin ruokailemalla ja nauttimalla. Päivä on ja tuntuukin paljon mukavammalta!

Oikein ravitsevaa aamua ja päivän jatkoa jo lomalla oleville, sitä vasta suunnitteleville ja kesällä töitä tekeville! Pitäähän suomea jonkun aina pyörittää, varsinkin nyt! ; ))