Eläköön elämä

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Odottelua..

Hei. Lupailin eilen avajaisista kuvia blogiini Pinellasta. Otinkin kamerani matkaan ja sain jopa ulkoa yhden kuvan pääsisäänkäynnistä, koska sisälle mentyäni otin kamerani esille ja kuinka ollakaan.. Hmm.. olisi pitänyt ottaa vara-akku mukaan, koska tämä mukanani ollut akku olikin sanonut virtansa irti ja kuvamisesta ei tullut tällä kerralla mitään ; ((

Mutta jotakin kannattaa odotella eli näitä kuvia.. Oli näkemäni sisätiloista sen verran mukavan näköinen miljöö.. Eli, jos et vielä ole ehtinyt käydä ihastelemassa avattua Pinellaa uudistettuna, niin koitan huomenna paremmalla onnella mennä kuvailemaan. Tiedä vaikka törmättäisiin? Sen verran sielä oli tänäänkin avajaispäivänä "kuvausryhmiä" lisäkseni liikkeellä. Mukavaa, että ihmiset olivat löytäneet Pinellan ja "tuttu puheen sorina alkoi jo täyttämään jokirantaa". Kuvittelin itseni ja monet muut jokirannan ystävät kesäisen lämpöiseen auringinlämpöön istumaan terassille ja nauttimaan. Sitä odotellassa, siis lämpöä ja lumien sulamista ensinkin, niin huomenna tuon näkyville näitä ihania kuvia.

Laitan "tasapuolisuuden nimissä" miesten ihanaa kevät muotia muutamilla kuvilla, joita ihastelin netistä eilen.. Eikö näytäkin kesäisesti puetutu miehet tyylikkäiltä. Lupaan kuvailla kadun muotia myös kevään edetessä miesten näkökulmasta. On mielekiintoista katsoa, miten omat tyyliniekkamme ovat löytäneet Gatwalkien asut omaan vaatevalikoimaansa!

Mukavaa iltaa kaikille ja tänäänhän olikin jo ISO lupaus tulevasta keväästä!