Eläköön elämä

torstai 1. syyskuuta 2011

Syksyn "sisustusjuttuja"... ; ))

Riviera Maisonin sivuilta voit käydä tekemässä "ostoksia" tai vain "ostosunelmia" katselemassa. Niin tein itse ja aivan ihania asioita sisustukseen löytyykin , )

Laitoin tuon Riviera Maisonin sivut omaan blogisuosikkeihin, joten käypä napsauttamassa itsesi heidän sivuilleen kätevästi tuon oman sivuni oikealta puolelta. Riviera Maison löytyy blogilistan viimeisenä, mutta ei vähäisempänä ; ) Tosiaankaan ; ))

Sitä ennen, ihaile näitä muutamia kuvia, joita siirtelin tähän näkyvillesi ihailtavaksesi...


Riviera Maison on omasta mielestäni siirrettävissä samaan"kategoriaan", kun Gant ja Lexington... Tarkoitan tunnelmaa, jota haluavat välittää heidän tuotteillaan ja mainonnallaan. Ihanan lämmintä, välittävää ja rauhoittavaa olotilaa. Juuri sitä kaikkea, jota me kaipaamme ympärillemme vapaa-ajallamme ja, miksikä ei - vietynä maalaisromantiikalla pukeutumisen kautta, maalaisromantiikantunnelmaa työpaikoille ; ))


Olen ihastunut näihin, nyt kovasti esille nousseisiin, sisustusteksteihin! Onko löytäneet paikkansa juuri tämän ajan hektisen elämäntavan vuoksi? Enää, kun ei löydy aikaa sanojen ja hyvien tekojen tekemiselle... Halutaan osoittaa välittämistä näkyvästi teksteillä!? Tiedä häntä.. Itse nyt jotenkin näistä pidän - en sen vuoksi, että en "ehtisi" hyviä asioita tekemään tai sanomaan? Vaan ihan niin "yksinkertaisesta syystä", että näyttävät hyviltä ja sopivat ainakin omaan sisutusmakuuni ; )) 

Nämä näkyvät tekstit, ehkä kannustavatkin sanomaan kauniita asioita, kun ovat näkyvillä... ; ))


Tämä samanlainen tekstien näkyminen ruokailuastioissa toistaa ihanaa teemaa...


Sitruksia on Riviera Maisonin sivustolla esillä ja todella hauskasesti kynttilöiden kanssa!


Raitatapetit ovat myös omaan mieleeni sopivia... Riippuen tietysti muusta kodin sisustuksesta...


Lounasaika!


Tämän työpöydän äärellä ei luulisi olevan ajatustoiminnasta pulaa? Tässä istuessa tuntee hyvänolon nipistelevän jokasolua!


Välipalaa rakkaudella....


Tämä työpöytä kätkeytyy hyvin sitä halutessa ja sopinee olohuoneen nurkkaan - muuten pieneen tilaan, jossa on tarvetta siistille työpöydälle...


Tämän ruokapöydän "levy", kansi? On aivan upean näköinen... Ei haittaa murujen kätkeytyminen rakoihin ; ))





Tunnelmallista torstain tunnelmointia kaikille...

Psss... vilkaise Riviera Maisonin sivuja ja jatka tunnelmointia... ; ))