Eläköön elämä

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Stockholm...

Kerroin aikaisemmissa bostauksissani, että olemme menossa Tukholmaan katsomaan kevään edistymistä. Ja olihan sielä jälleen mitä ihanimmassa kukkaloistossa kirsikkapuut Kungsträdgårdetilla... Tässä kuitenkin tunnelmia meiltä suomesta ennen lähtöä ; ) Hiukan oli erinnäköistä ja koleampaa, näin luulin ; )




Illalliselle pääsyä odotellessa ...


Söimme salaatteja, pihvejä ja muita herkkuja italialaistyylisessä ruokapaikassa, todella hyvän italialaisen viinin kanssa Valpolicella viinitalolta! 



Kovin oli tuo seuralaiseni hiljainen koko Tukholman matkan ajan ; ))


Nämä olivat kyllä kirjoittajan, koskaan suuremmat näkemäni, katkarapuleivät!


Yritin tätä Tukholman katumuotia "bongailla". Yleisväri kuten tästäkin huomaa oli kuten suomessakin ; ) hyvin tummasävyistä. Osa ihmisistä yritti todella sinnitellä ja selvästi olivat päättäneet, että on aurinkoa ja kevät, joten pukeutuivat hyvinkin kevyesti. Kirjoittaja villapuserossaan ja villakangastakissaan ei kaipaillut yhtään vähempää vaatteita tai keväisemmistä vaatteista puhumattakaan... Tukholmassa oli tänä keväännä, aikaisempiin vierailuihini tähän vuodenaikaan varratessani, niin yllättävän koleaa! Joten olin omasta vilukissa olostani tietoisena pukeutunut niin kutsutusti "järkevästi" ; )


Näin upean kukkaloiston alla tukholmalaiset nauttivat lounasta
  tavatessaan ystäviänsä!


Oli tukholmassa väriäkin, tosin suomituristeilta nähtävissä... En kyllä tiedä olivatko suomituristeja ; )) Tämä nuoripari oli järkevään turistilookkiin pukeutunut matalat kengät naishenkilöllä ja rennot mutta kauniit vaatteet...


Aamupalaa odotellessa...


Rakastan hyviä aamiaisia... ; ) Tämä lienee tullutkin jo selväksi aikaisemmista kirjoitteluistani ; ) Muutama fiilistelykuva..





... Ennen, kun päästiin nautiskelemaan näistä herkuista ; )) 


Koirapoikamme olisi vielä selvästi halunnut, että olisimme olleet pidempäänkin pois... Oli niin kovin viihtynyt tyttöseuralaisensa kanssa ; )


Mukavia Vappupäivän tunnelmia kaikille ja nautitaan vappubrunssista bicnikillä ; )