Eläköön elämä

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Sunnuntain raukeutta..

Näin tänään niin suloisen kesäisen syötävän asun lehdessä, että minun oli pakko lähteä googlaamaan löytäisinkö asua tänne blogiini. Suosittelen käydä katsomassa seuraavan sivuston kevään muoti sivuja. Aivan upea naisten Ralph Laurenin muotimaailma väreineen ja laskeutuvine kankaineen. Eikö?
http://www.ralphlauren.com/shop/index.jsp?categoryId=4471607&cp=2184048&ab=global_women_collection

Tässä joitakin hedelmiä kuoseissa, joita löysin, eivät valitettavasti ole ihan samoja joita tänään näin.










Nämä kuvat eivät ole mainitsemani Ralph Laurenin mallistosta. Ovat vain muuten tyylikkäitä...




Suloista Lauantaita kaikille!

Lupaillin tänään kuvia eilen avatusta Naantalin Merisalista. Valitettavasti jo pitkään vastaan taisteltuani flunsaa vastaan, se sitten eilen tuntui olevan sen verran tukkoinen olo, että jätin väliin mukavan illan.. Joten kuviakaan en sitten pysty välittämään. Jää toiseen kertaan näiltä osin.


Mutta eilen eteeni tuli sähköpostissa kysymys, joka liittyi yhteen mainontaan. "Mikä sinut tekee onnelliseksi?" - Hyvä kysymys, joka pitäisi meidän jokaisen aika-ajoin kysyä itseltämme. Niin, kuin olen aikaisemmin kirjoittanut tästä ajatuksesta, että tekee 7-päiväisen viikonlopun. Eikö tämän voisikin liittää tuohon onnellisuuteen? Sitä sitten pohtimaan ja vastaamaan kysymykseen - eikä riitä, että vastaa, vaan tekemään näitä asioita ja heti ; )


Yksi mukava ja onnelliseksi tekevä asia on ehdottomasti ruoka ja näin ilokseni ovat taas nuo suloiset parsat tulleet ravintoloiden listoille. Joko valkoisena tai vihreinnä, joista itse pidän enemmän. Makuasioita taas... Parsa Naturel, (ilman kastikkeita) lohen, parmesaanilastujen, pinjansiemeniä, auringonkuivattujen tomaattien kera ja kuohuvan juoman kanssa. Nami! Miten itse pidät parsa-annoksesi syödä?


Laitan kuvia, nyt netin kautta päivän tai viikonlopun parsaruokaehdotukseksi. Huomenna kirjoittelen sopivasti Sunnuntaille, paikoista joihin on mukava mennä Sunnuntai kävelyn jälkeen tai autoilun jälkeen nauttimaan "Turun olohuoneeksi" kutsumaani Ruissaloon. Sielä on viikonloppuisin koko talven ovensa auki pitänyt ihana Ruissalon kahvila, kutsun tätä suloista mummon mökkiä "pikkukahvilaksi". Pienen talviunensa jälkeen muutama viikonloppu takaperin ovet avannut Ruissalon Aurinkoravintola. Toki unohtamatta Honkapirttiä, josta saa aivan ihanaa lämmintä hernekeittoa, pannukakkua ja kahvia. Ruissalossa on kylpyläkin, joka pitää kahvilatoimintaa. Valinnanvaraa siis riittä tällä pienellä saarella ja kesään tultaessa avautuu vielä saaren päässä vanha ravintola/kahvila leirintäalueella ja Ruissalon Golf ravintola/kahvila. Mutta näistä tarkemmin huomenna ja kesemmällä... 


Näet myös nettisivuston osoitteen Harlem Jazzien sivuille ja vielä kerran Pinellan sivuille, joista eilen kirjoittelin.


http://www.elisanet.fi/harlem/
http://www.pinella.fi/