Eläköön elämä

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pirtsakkaa huomenta!

Näin ihan kirjaimellisesti.. Hrrr, miten tämä takatalvi nyt iskikään oikein kunnolla. No ollaanhan vielä Maaliskuussa.. Ja lumen vahvuus vasta 40 cm luokkaa..? Hmmm...

Ostin kuitenkin jo kevättä tuomaan sipulikukkia ruukkuihin ja näin ne "parat" tutisevat nyt sielä ruukussa. Onhan nuo sipulikukat kuitenkin lupaus tulevasta keväästä ja niiden värit! Ai, että kun ne osaavat näyttääkin kauniilta ja iloisilta!

Laitan tässä tulevaisuudessa hiukan meidän Turun alueelta kuvia ja kommentteja uusista ravintoloista, kevään edistymisestä ja siitä, miten se näkyy tuolla katukuvassa. Uskokaa vain mutta kyllä kevään tulo on näkyvissä jo katukuvassa, ihmiset ovat jo valppaantuneempia havainnoimaan ympäristöään, iloisemman ja säteilevämmän oloisia, kun joku aika sitten takaperin.

Sitä ennen saatte tyytyä näihin kevään orastaviin kuviin netistä, ennen omia tuotoksiani. Nauttikaa viikon alusta ja ajatelkaa näin, että vietetään 7 päiväistä viikonloppua. Ajatuksena, että tehdään jokaisesta päivästä viikonloppu! Siihen voi itse vaikuttaa sillä, että miettii mitä viikonloppu jokaiselle itselleen tarkoittaa siinä mielessä, että ei haluaisi sen loppuvan. Ota yhdestä tällaisesta asiasta tapa ja tuo se tavalliseen arkeen, niin saat tähän 7 päiväiseen viikkon mahtumaan näitä mukavia asioita jokaiselle päivälle. Ei tunnu sitten niin "raskaalta" odottaa sitä "oikeaa viikonloppua"!





Tuohon eiliseen postaukseeni meikkaamattomuudesta meikattuna on vielä yksi ihanan pirtsakka kuva. Tämä on vain niin raikkaan oloinen ja todellinen todistus siitä, miten voi olla tyylikkään ja huolitellun oloinen kevyellä meikillä.

Nauttikaa päivästänne!

Eläköön elämä

Eläköön elämä