Eläköön elämä

maanantai 19. syyskuuta 2011

"Viikon tyylinkantaja"



Helsingissä oltiin järjestetty muotinäytös "The Hottest Puuma stage in Town". Näytöksen suunnittelijana toimi suomen yksi pitkäaikaisemmista naismalleista Birgitta Öunap. Puuma-sana on omaan korvaani kuultuna hyvin "negatiivissävytteinen"... Mutta, minkä hienon käänteisen ajatuksen tästä voikin tehdä! ; ) Birgitta kertoo itselleen Puuma-sanasta tulevan mieleen "uljas ja upea nainen, joka huolehtii itsestään ja hehkuu positiivista energiaa - iästä huolimatta"!

Birgitta on sen verran ollut esillä lehtien sivuilla, että olen sitä seuraillut "pienestä" pitäen ; )) Olen aina ihaillut hänen upeaa tyylikästä pukeutumistaan.

Pidemmittä puheitta ; )) Muutama kuva katsottavaksenne Birgitasta. Nimi ei kaikille tuttu ole mutta luulen, että aika moni kuvista tunnistaa tämän "mallikonkarin"...


Birgitta on iloisen positiivisen elämän asenteen omaava ihminen, joka heijastuu hänen koko olemukseensa!



Birgitan kohdalla voi hyvinkin todeta tuon hänen lausumansa "huolehtii itsestään ja hehkuu positiivista energiaa"


Birgitta taitaa pukeutumisen...


... tilanteen, kun tilanteen mukaan...


Vinkkejä viikon pukeutumiseen ; ))



Muodin edelläkävijä

Optionin uusinta numeroa ja siellä olevaa kirjoitusta pitänee jälleen siteerata... ; )

"Kuinka valitsen oikeat statussympolit?"

1. Asusteet.
Seilaamme talouskriisistä toiseen ja ekokatastroffi kolkuttelee ovia ja porstuita. Ole herkkänä kriisitunnelmalle, mutta älä herpaannu tyylissä. Liv Tylerin ja Scarlett Johanssonin kaltaiset tähtöset tepatelevat nyt TOMS-kengissä. Jokaisesta myydystä parista TOMS lahjoittaa kengät lapselle, jolla kengiä ei ole. Kaunista.

2. Ajopelit.
Pyörä on ykkönen! Kaupungissa voi viilettää vaihteettomalla jopolla, mutta saa vaihteellisillakin pointseja. Kaikkein eniten pisteitä heruu todellisesta vintage-pyörästä - ikää vähintään parikymmentä vuotta. Autoissa uusi musta on vähäpäästöinen ja vähän kuluttuva. Facebook-mies Mark Zuckerberg ajaa Acuralla.

3. Asenteet.
Mieli on tärkeämpää kuin materia. Kaikki miljardöörit kehuvat kilvan lahjoitusmäärillään. Henkistä suo-
siota mittaa Twitter-seuraajien määrä. Se asettaa ihmisen raamiin. Poppari Kanye Westillä on neljä miljoonaa seuraajaa. Oikeaa asennetta on myös hot-joogassa. Hiki päässä taivutellessa olet kuin Lady Gaga. Hot!

Näin lähdetään tämän hyvän viikon "kimppuun"!

Turkuun tänään, vierailulle saapuvan naapurimaamme kuninkaallisten kunniaksi, laitan kuvan piristämään ja muistuttamaan hymystä ; ))