Eläköön elämä

torstai 9. kesäkuuta 2011

Naantalissa paistaa aina aurinko!

Aloittelimme lomaa, yhden lomalaisen kunniaksi, aikaisemmin tällä viikolla Naantalissa! Mikä päivä ja ruoka!

Kävimme lounaalla seisovan saaristolaispöydän äärellä Merisalissa.. Suosittelen, heillä on myös loistava iltabufe ja aamubrunssi. Näin alku kesästä Naantali on parhaimmillaan, omasta mielestäni. Sielä ei ole vielä näitä ihania muumi faneja paljouksiin asti! Harmi en huomannut ottaa kuvia lounashetkestämme. Oli niin valtava nälkä ; )) Laittelen joskus vielä tulemaan kuvia.. Koska tänne menemme vielä monta kertaa kesän aikana ; ))
Veneet olivat ssapuneet vieraspaikoille ; )


Jokunen muukin oli loman alkupäiviä saapunut meidän lisäksemme Naantaliin viettämään...


Kahvit nautimme jälkäriksi Amandis cafessa. Täällä on aivan ihania huoneisto hotellihuoneita... Saa huoneen varata aamiaisella, tehdä sen itse omassa huoneessaan tai sitten voi aamulla kipitellä aamiaiselle myös Merisaliin.. Vaihtoehtoja riittää Naantalissa kun olemme! Voi vaikka syödä molemmissa vuorotellen... ; )) Henkilökunta on aivan ihanaa täällä Amandiksessa!!


Sielä pilkistää Presidentin kesädesidenssi. Ei ole Presidetti vielä virallisesti aloittanut kesän viettoaan.. Katsotaan milloin tänne saapuu uusi hallituksemme ; )) Lippu on aina salossa silloin, kun Presidenttimme täällä lomailee.


Päällämme pörräili helikopteri ja säesti kahvitteluamme. Kuvasivat varmaankin ihanan Naantalin rakennuksia??


Amandiksen terassi. Tässä voi nauttia aamubrunssin ; )) Suosittelen ; ))


Amandiksen kesätarjoilupaikka. Takana muuten näkyykin heidän majoitusrakennuksensa.


Lämpimästi tervetuloa Naantaliin kauempaakin. Amandiksesta voi vielä mahdollisesti saada huoneita tälle kesälle. Mutta varoituksen sananen on paikallaan, koska vakiasukkaat varaavat paikan jo edellisenä vuonna, tullakseen uudestaan nauttimaan Naantalin upeimmista maisemista.

Mukavaa Torstai päivää jokaiselle tasapuolisesti ; ))