Eläköön elämä

tiistai 25. helmikuuta 2014

Vahvistusta uskollesi ; )

Haasteideni myötä haluan tuoda Sinulle uskoa, saavuttaa ja pysyä sillä tiellä jonka olet valinnut, tai tien jonka haluat saavuttaa...

Kun nyt jo teet sitä, mitä olet aina intohimoisesti halunnut tehdä, niin onnittelen sinua siittä! ; )

Kun haluaisit tehdä jotakin muuta mutta odotat parempaa aikaa... Tässä on sinulle jotakin muistettavaa ; )

Unohda heti ajatus, että tulee parempi aika! Aloita sillä mitä sinulla on nyt, loput tulee matkan aikana!
Tee kunnon suunnitelma, jos se ei vie heti eteenpäin haluttuun kohteeseen. Muuta suunnitelmaa! Älä anna periksi! Lopputulos ei ole koskaan suunnitelmaa parempi

"Häviäjä ei koskaan voita  ja voittaja ei koskaan häviä!" On joku viisas joskus sanonut. Pitää paikkansa - sinnikkyys palkitaan! Kukaan ihminen ei ole hävinnyt, ennen kuin antaa periksi omassa mielessään! ; )







Muista vielä...

"Jotkut luulevat, että rahalla vain voi tehdä rahaa! Ei pidä paikkaansa! Halu, joka muuttuu konkreettiseksi asiaksi kuvailemiemme periaatteiden mukaisesti, on tapa tehdä rahaa. Raha itsessään on vain materiaa, joka ei voi liikkua, ajatella eikä puhua. Raha voi kuitenkin "kuulla", kun sitä kutsuu luokseen voimakkaan halun avulla..."

"Siteerauksia kirjasta, Ajattele oikein ja menesty" Ps: Kiitos tästä kirjasta ystävälleni, keneltä sen sain ; ) Kiitos! ; )

Usko itseesi - se on ainoa tie joka vie sinua eteenpäin!!! Voimien yhdistäminen samanhengisten kanssa, auttaa päämäärien saavuttamisessa monin kerroin!! Joten valitse tarkkaan yhteistyötä tekevät läheiset! Kuka ei haluaisi tai uskoisi menestymiseen!? ; )


































Tänään oli jo niin paljon kevättä ilmassa, että kuvakokoelman hakeminen, ei kauan pohdintoja kaivannut,, ; )

Ihanan Suloista viikon jatkoa Sinulle - Rakas Lukijani! Kiitos, kun luet blogiani, ja toivottavasti saat joitakin mukavia ajatuksia elämääsi ; )

Kiittäen ja lämmin halaus Sinulle!!!