Eläköön elämä

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ihanaa viikon alkua!

Vaaleanpunaisia unelmia viikon alkuusi!

"Tarkoitus on, että sinulla on suurenmoinen elämä!"

"Tarkoitus on, että sinulla on kaikkea mitä rakastat ja toivot. On tarkoitus, että työsi on kiinostavaa ja suoriudut kaikista tehtävistä, jotka otat suoritettavaksesi. On tarkoitus, että perhe- ja ystävyyssuhteesi tulvivat onnea. On tarkoitus, että sinulla on riittävästi rahaa elää tayttä ja ihanaa elämää. On tarkoitus, että unelmasi toteutuvat - kaikki unalmasi! Jos mielit matkustaa, sinun on tarkoitus matkustaa. Jos haluat perustaa yrityksen, sinun on tarkoitus käynnistää liiketoimet. Jos haluat oppia tanssimaan tai purjehtimaan tai opiskella italiaa, sinun on tarkoitus tehdä niin. Jos halajat muusikoksi, tiedemieheksi, yrittäjäksi, keksijäksi, näyttelijäksi, isäksi tai äidiksi tai miksi ikinä mielitkin, sinun on juuri tarkoitus olla sitä!"


"Joka aamu herätessäsi voit tuntea kiihkeää innostusta, koska tiedät, että päivä tuo tullessaan roppakaupalla mahtavia asioita. On tarkoitus, että naurat ja iloitset. On tarkoitus, että tunnet olosi vahvaksi ja turvalliseksi. On tarkoitus, että olet tyytyväinen itseesi ja tiedät olevasi korvaamaton. Totta kai eteesi tulee haasteita, mutta niilläkin on tarkoitus, koska ne auttavat sinua kasvamaan. On tarkoitus, että tiedät miten selvitä ongelmista ja haasteista. On tarkoitus, että olet voitokas! On tarkoitus, että olet onnellinen! On tarkoitus, että sinulla on suurenmoinen elämä!"

"Et syntynyt kamppailemaan. Et syntynyt viettämään elämää, jossa ilon aiheita on ylen harvassa! Et syntynyt raatamaan viittä päivää viikossa, jotta voisit viikonloppuna kokea muutaman ohikiitävän onnenhetken. Et syntynyt elämään puolella teholla ja olemaan joka päivän päätteeksi lopen uupunut. Et syntynyt suremaan tai pelkäämään. Et syntynyt kärsimään! Mikä oikein on elämän tarkoitus? Se, että elät elämäsi täysillä ja sinulla on kaikkea mitä toivot. On tarkoitus, että elämäsi on täynnä iloa, terveyttä, toimintatarmoa, intoa ja rakkautta! Se on suurenmoista elämää!"

"Elämä, josta unelmoit, kaikki mitä toivot olevasi, tekeväsi tai omistavasi, on ollut aina lähempänä sinua kuin arvaatkaan, sillä voima kaiken täyttymiseen piilee omassa sisimmässäsi!"

"On olemassa ylin voima ja halitseva mahti, joka täyttää koko äärettömän universumin. Sinä olet osa tätä voimaa."
(Prentice Mulford, 1834-1891; kirjailija ja New Thought-liikkeen edustaja)

Nämä edellä olleet lainaukset ovat kirjasta "Voima" Rhonda Byrne. Hän jatkaa alkusivuillaan vielä...
"Tässä kirjassa haluan viitoittaa sinulle tien suurenmoiseen elämään. Saat tietää ihmeellisiä asioita itsestäsi, elämästäsi ja univarsumista."

"Elämä on verrattomasti mutkattomampaa kuin kuvittelet, ja kun opit tuntemaan elämän toimintatavat sekä sisälläsi piilevaän voiman, voit kokea elämän lumon täydellisemmillään - ja silloin elämäsi on suurenmoista!"

"On aika aloittaa matka lumoavaan elämään."

Suurenmoiset kiitokset ihanalle ystävälleni, joka minulle suositteli joululahjaksi tätä kirjaa!
Ihanaa alkavaa inspiroivaa viikon alkua Sinulle lukijani! Ajattele positiivisesti ; ))

KRAM!