Eläköön elämä

maanantai 2. toukokuuta 2011

Sisustaminen...

Jatketaan hiukan näillä sisustusasioilla. Itselleni mieluisana sisustussuuntana esittelin ensimmäisenä tämän "kartanoromantiikan", jatkan nyt modernimpaan suuntaan. Mikä ei ole yhtään "hullumpi" tyyli tämäkään. Huomasin tuonne Tukholmaan suuntautuneella retkelläni, että voisin oikeastaan muuttaa minne tahansa heidän "omakotitaloonsa", joita saa ihailla pääpyöryksissä Tukholman saaristossa... Niin ihania rakennuksia sielä oli, rakennussuunta vaihteli tästä kartanosta, "mökkiin", moderniin ja uudenaikaisempiin puutaloihin ; ) Ihania olivat kaikki!!

Modernimmissa talojen muodoissa on yleensä tämä "tyypillinen" neliömäisyys. Tässä on hienostuneesti onnistuttu käyttämään puuta ja kiveä yhdessä.

Nämä isot ikkunapinnat ja avaruus kaikin puolin on modernille suunnalle olennaista. Kirjoittaa taas hyvinkin asioista perillä oleva ; )



Tämä ruokailukokonaisuus ei ole todellakaan sieltä modernista ruokailutilasta tyypillisempänä. Halusin ottaa tämän mukaan ja osoittaa, että ulkokuoresta huolimatta voi sisätilat yllättää... Valkoinen ja metalli on monesti edustettuina näissä modernimmissa taloissa sisätiloissa. - Voisiko ajatella kuitenkin, että sisustaisi erinäköisellä tyylillä sisätilat?



Tässä tyypillistä modernia keittiökokonaisuutta. Avaruutta ja laakeita pintoja... Valoa!


Värit on mietittynä kokonaisuutta ajatellen koiraa myöten ; )



Koko musta voi toimia... Valkoinen pöytä ainakin tulee esille tyylikkäännä.


Tämä rakennus on rapattuakiveä? ja puuta. Tämänlaisia taloja näkee suomessakin yleisesti, kun on haluttu rakentaa modernimpaa suuntausta ajatellen. Neliömäisyys ja isot ikkunapinnat ovat edustettuinna hyvin. Itse pidän tästä suuntauksesta ehkä eniten, isojen ikkunapintojen ja avaruuden osalta!


Valkoinen iso kulmasohva, nahkaisena, ehkä mieluiten tähän tyyliin sopivana. Tämän ryhmän ympärille mahtuu suurempikin seurue ; )


Yhtenäiset oleskelutilat jatkavat avaruuden osalta tunnelmaa.. "Emäntä" ja "Isäntä" pystyvät seurustelemaan vieraidensa kanssa hyvin ilman näköesteitä.


Pikkukeittiöön sopiva valko-, musta kokonaisuus.


Hiukan mukaan romantiikkaa halutaan! Vaikka on kyseessä modernia sisustusta ; )


Neliömäisyyttä ja upeita porrastasoja! 


Tämän makuuhoneen voisin hyvin kuvitella tähän taloon. Turkoosi ja valkoinen... Meri edessä ja parvekkeen ovesta sopivasti tuulenvire heiluttelee verhoja... ; )) Kuulostaa ihanalta ; )) Modernikin tyyli käy - tällöin... ; ))


Modernia "tehdasrakennukseen"? Onkohan? Voisin hyvin kuvitella näin...


Kattohuoneiston ylväyttä.


Tämän olohuoneen kokonaisuudessa nähdään hyvin tämä avaruus ja isot ikkunapinnat. Maisema pitää omasta mielestäni olla kyllä tuolloin rauhallinen ja mieluinten tuo merinäköala, eikö?



Tämän rakennuksen parvekkeelta on kiva ihailla maisemia ja siemaill arauhassa kuohuvaa...



Vielä näitä neliömäisiä muotoja ihailtavaksenne...





Sisätiloissa on aika usein näkyvissä portaissa avaruutta lasitetuilla kaiderakennelmilla. Kerroksellisuus on  myös ominaista moderneille rakennuksille.



Ellipsin mallinen ruokailuryhmä on aika harvoin nähty. On kuitenkin ilmeeltään uudenlainen ja näyttää kokoavan yhteen suuremmankin seurueen. Ihana tuo pöydällä oleva "koristus" Sarvi? Puun runkoa? Toimii kuitenkin hauskalla tavalla ; )


Mitähän "herrakainen, "rouvakainen" mahtaa mietiskellä istahtaessaan tähän...


Täältä matkataan uinahtelemaan makuukammariin?


Oikein mukavia sisustuksellisia viikon jatkoja, kaikille sisustuksesta pitäville, ihanille lukijoilleni ; )