Eläköön elämä

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Monacon kirkollinen vihkiminen


Luciano Pavarotti Ave Maria.


Ihanaa hääonnea!


Cartierin suunnittelema morsiuskimppu, jossa mm. freesioita ja kieloja (kielot ovat aikanaan olleet Ruhtinatar Cracen morsiuskimpun kukkina).


Aivan suloisen upea ja eteerinen morsian ; )


Prinsessa Carolinen tytär Charlotte Casiraghi seuralaisensa kanssa.


Charlenen isä saattoi tyttärensä alttarille.


Ruotsin kruunun prinsessa Viktoria ja prinssi Daniel saapuivat iloisena, kuten aina ; )


Albertin sisko Stephanie, ilman hattua... Kutsussa oli ollut maininta hatusta naisilla ...


Upea nuori kaunotar Charlotte! Tyylikäs asu, sopii nuorelle naiselle erinomaisen upeasti...


Pitkin hääseremoniaa saimme katsoa nuorta rakastunutta morsianta ja rakastuneita katseita ; )) Albert aivan suloisella tavalla yritti silmäniskuilla hälventää morsiamen jännitystä... Suloista ; )


Näin sai jälleen yksi onnellinen pari toisensa, monien muiden onnellisten morsiusparien lisäksi. Onnea kaikille morsiuspareille!

Turku tapahtumia...

Turussa eletään nyt Keskiaikaa ja vuotta 1385.

Käy katsomassa paremmin ohjelmaa heidän sivustoltaan ja tervetuloa turkuun!

http://www.turku.fi/Public/Default.aspx?nodeid=11757&culture=fi-FI&contentlan=1

Luvassa on näytelmiä kadulla, joihin pääsee osalliseksi kulkemalla alueella Suurtorilla....


Turnajaiset...


Keskiajan ruokakulttuuria tarjoillaan myös...


Hans Välimäen pop up-ravintola avautui heinäkuussa turkuun.

Heinäkuussa kulttuuripääkaupunki Turku saa nauttia ruokakulttuurista parhaimmillaan. Hans Välimäki avaa heinäkuuksi pop up -ravintolan Suomen vanhaan pääkaupunkiin. Kotimaisten osaajien lisäksi pop upissa vierailee huippukokkeja maailmalta. Wennerco on vahvasti mukana hankkeessa juomien pääyhteistyökumppanina.
Kulttuuri ei ole yksin sielun ja mielen ravintoa vaan siihen kuuluvat olennaisena osana myös makunautinnot. Tätä filosofiaa vie eteenpäin Food Culture Club pop up -ravintola, jonka ideana on tuoda huipputasoiset makuelämykset ihmisten lähelle omalle kukkarolle sopivaan hintaan.
”Chez Dominique on jo kahtena kesänä vieraillut menestyksekkäästi Savonlinnan oopperajuhlilla ja osana kulttuuripääkaupunkivuotta halusimme tuoda konseptin myös Turkuun”, Hans Välimäki kertoo.
Wennercolle yhteistyökumppaniksi ryhtyminen oli helppo päätös. ”Haluamme osaltamme olla mukana kehittämässä suomalaista ruokakulttuuria. Hienoista makuelämyksistä nauttiminen kuuluu juhlaan ja arkeen”, Wennercon toimitusjohtaja Janne Halttunen toteaa.
Ruoan ja viinin juhlaa
Turun pop up -ravintolan kuukauden huipentuman muodostavat vierailevat maailmanluokan kokit, jotka tulevat tekemään näköistään ruokaa pohjoismaisista ja erityisesti varsinaissuomalaisista raaka-aineista. Ensimmäisenä vierailevana tähtenä on 11.7. Rene Redzepi, joka on kahdesti peräkkäin maailman parhaaksi ravintolaksi valitun Noman keittiömestari. Sven Elverfeld ravintola Aquasta on vuorossa 19.7. ja 25.7. Christian Bau Victor´s Gourmet Restaurant Schloss Bergista. Pop up -ravintolaan on valittu laadukkaat juomat: tarjolla on mm. kenties maailman tunnetuimman Cava-talon Codorníun suosituin kuohuviini Anna de Codorníu brut, Bollingerin samppanjat sekä chileläisen Tarapacán viinit. Pop up -ravintolasta löytyy myös baari, missä huippuammattilaiset tekevät cocktaileja tunnetuista tuotteista ja parhaista raaka-aineista.
Food Culture Club pop up –ravintola on avoinna 1.-31.7.2011 osoitteessaLäntinen rantakatu 11 (ns. Kempen talo ja sen pihamaa), Turku.


Tarjolla on useiden maiden kokkien valmistamia ruokalajeja.


Uskoisin, että näitä kannattaa käydä maistelemassa... ; ))


Turussa on tunnetusti paljon hyviä paikallisia ruokapaikkoja. Uskon, että tämän tapainen yhteistyö yli "rajojen" tuo turkulaisillekin ravintoloitsijoille uudenlaista ja tervetullutta näkökulmaa!! Piristää toimintaa ; ))


Mennään katsomaan, miten meitä turkulaisia hemmotellaan ja kerrotaan kokemuksiammme ..


Celin Dionin sävelin mukavaa lauantain huumaa ; ))