Eläköön elämä

maanantai 21. marraskuuta 2011

"Viikon tyylinkantaja"




Meryl Streep!



Lapsuudenaikainen suuri näyttelijä, jota ihailin! Meryl onnistuu "saamaan" mielestäni rooleja, jotka hän saa uskomattomalla tavalla "elämään" valkokankaalla! Meryl on niitä todella harvoja näyttelijöitä - naisista... Jotka säilyttävät upean "hehkun" näyttelijöinnä vuodesta toiseen!

Hienoa!


18- vuotiaana Meryl Streep "veti" lukiossa kauneuskuningattaren roolia.
Meryl Streep ja hänen aviomiehensä  Don Rooman.
Meryl uusimman roolinsa "takana" Margaret Thatcerina...

Meryl kertoo tuoreimmassa henkilöhaastattelussaan naisten lehden uusimmassa numerossa, Me naisissa, seuraavaa tämän Rautarouvan kuvauksista...

"Vahvojen naisten esittäminen on hänestä haasteellista, sillä naispuoliset johtajat nähdään usein yksiulotteisina hahmoina." - "Elokuvissa se nähdään niin, että mitä vanhempi hahmo, sitä ilkeämpi hän on. Se kertoo paljon yhteiskunnastamme",  hän kommentoi.

Merylistä on kiinnostavaa yrittää tuoda inhimillisiä sävyjä - huumoria, aistillisuutta ja lämpöä - myös varttuneiden ja menestyneiden naisten muotokuviin. "Määrätietoisuutta pidetään naisessa usein epäviehättävänä ominaisuutena..."
Ulkonäkökeskusteluissa Meryl seuraa vanhempaa kolleegaansa Catherine Deneuvea, jonka kuuluisan lausunnon mukaan tietyssä iässä naisen pitää valita kasvojen ja takapuolen välillä...?

"Minä valitsin kasvot, ja sen toisen päällä minä istun!"

Hollywoodin naisihanne on tunnetusti nuori ja vähäpuheinen kaunotar, eikä suinkaan pisteliäs femisisti. Silti Meryl on reippaasti kertonut oman teoriansa siitä, miksi varttuneet naiset pääsevät niin harvoin päärooleihin.

"Tuotannoista päättävillä miehillä on itsellään toinen tai kolmas vaimo menossa, ja he haluavat nähdä omat fantasiansa valkokankaalla. He eivät halua elokuvia naisista, jotka muistuttavat liikaa heidän ensimmäisiä vaimojaan"!

Merylillä on ihanan "sarkastinen" huumori ja hän osaa nauraa itselleen! Ihailtava ominaisuus! ; ))

Roolissa "paholainen pukeutuu Pradaan" 2006.

Pidän Merylin "klassisista" kasvon piirteistä. Ne loistavat tiettyä"ylpeyttä" - positiivisella tavalla ; )

Roolissa "Mamma Mia".

Ensimmäisen Oscar-palkinnon Meryl sai jo kolmekymppisenä! Hän on ollut ehdokkaana 16 kertaa Oscar-palkinnon saajaksi! (3 parhaana sivuosan- ja 13 parhaana pääosan esittäjänä).  Hänet on palkittu 7 kertaa Golden Globe-palkinnolla!

Meryl on tottunut punaisella matolla käyskentelyyn... ; )

Merylin hymyn on sanottu olevan "Mona Lisa"-hymy ; ))

Lapset ovat olleet ja on tärkeitä.  Kaikki elokuvaosansa hän on pyrkinyt valitsemaan perhekuvioihin sopien!  Merylillä on neljä lasta 1979, 1983, 1986 ja 1991 syntyneet. Yksi poika ja kolme tytärtä. Naimisiin hän meni 1978 ja on edelleen saman miehen kanssa naimisissa! Aviomies on kuvanveistäjä Don Gummer.

Merylin lapsista kolme vanhinta ovat näyttelijöitä...

Toivottavasti näiden kuvien myötä ja Merylin ihanien lausuntojen myötä saamme jokainen "ajateltavaa"... Siitä, mikä elämässä on tärkeää, miten elämään pitää suhtautua.

Nautitaan jokaisesta päivästä, hetkestä ja läheisistä! Siitä, että saamme olla osa mukana tätä kaikkea omana itsenämme ; )

Muistetaan ilo ja hymy! ; ))

"Valkeaa alkavaa viikkoa..."

Sunnuntaina päästiin hiukan "talven makuun" ; ) Ihanaa pikkupakkasta ja aivan käsittämättömän kauniisti kuurautunut luonto! Näitä lisää! ; ))

Nämä kuvat eivät "valitettavasti" ole omaa tuotantoa! Olisin niin halunnut "hipsiä" ottamaan luontokuvia, nyt vain ei sitten onnistunut - tänään...

Miten luonto voikaan rakentaa näin kauniita "taideteoksia"!

Nyt silmät auki ja kamera mukaan päivittäin!

Voi onnistua saamaan aivan uskomattoman kauniita kuvia! ; ))

Näissä kuvissa luonto "käpertyy" ja valmistautuu tosissaan lumipeitteen alle...

Luonto alkaa "odottamaan" heräämistä ja ihastuttamaan meitä jälleen loistollaan keväällä...

Nautitaan siihen asti näistä luonnon tarjoamista kuuran peittämistä kasveista ja valoilmiöistä!

Ihanaa viikonalkua Sinulle!

KRAM! ; ))