Eläköön elämä

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Bluesia Turussa...

8.4. Blues Alive: Sugar Ray Norcia & Nite Time Jumpers Turku, Marina Palace


Olin eilen illalla kuuntelemassa Blue Marinassa kl. 21:00-23:00 bluesia. Kuuntelijoita olisi kaivannut paikalle enemmän... Oliko kyseessä ei niin kovasti mainostettu taphtuma, vai muuten päällekkäisyyksiä? Mutta sanonta, että pidot paranee, kun väki vähenee ; ) Oli hyvää tanssahtavaa blusia tarjolla! Sai väen tanssimaan ja hyvin mukaansa! Mielestäni hyviä sooloja pianistilta, trumpetilta ja aina niin upealta soittimelta saksofonilta. Toki oli upeat soolot kitaralla ja rummuillakin, kuten huuliharpullakin laulujen lomassa. Saksofoni on omasta mielestäni, vain kaikessa komeudessaan, upeaa kuultavaa!!







Olisin voinnut tietenkin ottaa filminpätkää mukaan lukijoillenikin... Mutta saatte tyytyä kuviin, joita nappailinkin aika kivasti illan aikana ; )


Ensin omia fiilistelyjä ennen bluesia...





Hyvään musiikkiin kuuluu "ilman muuta ja muuta ilman" kuohuvaa nostattamaan tunnelmaa..


Alkubiisin tunnelmia..


Saksofonin ja trumpetin yhteiseloa..


Vauhtia riitti välillä sekä kuvaajalla, että kuvattavilla ; )



Kitarasooloilua... Ei tainut ihan olla tässä meneillään sitäkin kyllä kuultiin.


Artisti Nite Time Jumpers vauhdissaan.









Huuliharpun kanssa laulujen välissä artisti Sugar Ray Norcia toi tunnelmaa juuri sopivasti ; )





Tänään kävin Turun ihanassa "olohuoneessa" haistelemassa kevään tulemista. Ja onhan se kevät jo aistittavissa. Esim. Aurajoesta lähtivät jäät eilen liikkeelle. Aikaisemmin tälläviikolla vieraillessani Ruissalossa oli huomattavasti enemmän lunta ja talvisemman oloista.. Ensimmäinen kuva kertonee tilannetta alkuviikosta.




Rinteet ovat jo täysin sulana lumipeitteestä nyt odotan seuraavia postauksia teille lukijoilleni Ruissalon ihanasta sinisestä kukkamerestä, sinivuokoista niitä riittää "joka paikassa ritirinnan". Ihanaa, miten luonnon vaihtelut voivat tehdä näin suuren vaikutuksen!



Tähän olisin voinnut lisätä myös äännen, niin ihanasti kevätpurot solisivat ; )



Omia sisäpihan istutuksiani, jos tätä voi istutukseksi sanoa. Sain tähän vinkin aikaisemmin Turun Sanomien Sunnuntain numerosta, jossa oli vinkkejä erilaisiin istutuksiin...



Mukava seurata tätä keväännä, mitä lumen alta tulee... Tämä, kun on ensimmäinen kevät täällä.. Jännittää, tuleekohan lisää sammakoita? ; ))




... Aivan sympaattiset, eikö? Odottavat selvästikin kesäsateita ; ))






Näihin kuviin ja tunnelmiin näiltä osin...







Ihana aamu!



Mikäpä sen hienompaa, kun kietoutua aamulla aamutakkiin... Aamutakkeja löytyy laaja valikoima, mikä on sinun mieli aamutakkisi? Itse viihdyn mahdollisemman paksuissa ja ihanan luonnonvärississä aamutakeissa. Frotee pitää olla kuohkeaa ja pehmeää. Silloin ei pääse aamuvilu iskemään, lisään vielä jalkoin sukat tai mielellään aamutossut olisi mukavammat. Oikein isot ja froteiset, esim. kuvan tossukkaat ovat mieleiset.




Miehekkäästi aamun aloittaa, vetämällä ison mukavan lämpöisen aamutakin päälle ja lämpimälle höyryävälle aamukahville...




 Naisellinen nainen voi aamulla pukeutua jo keveämmin...



 Sänky on yksi oleellinen asia, joka vaikuttaa paljon siihen, miten aamulla herää ja on yön nukkunut. Raikkaus, puhtaat, kauniit vuodevaatteet ja kokonaisuudessaan makuuhuoneen sisustus... Näkee kauniita unia ja heräilee raukeana ihanan auringoiseen aamuun. Totta ei, se aurinko paista jokapäivä - mutta sen tunnelman voi luoda jokainen makuuhuoneeseensa...



Vapaapäivää tai viikonvaihdetta voi piristää rentouttavilla kylpylähoidoilla joko kotonaan tai kylpylöissä.

Yksin, kaksin tai ystäväporukalla.





Näin rentouttavissa tunnelmissa on mukava virittäytyä Lauantain viettoon ja suunnittelemaan viikonvihteen rentouttavia hetkiä ; )

Mukavaa viikonvaihdetta rentouttavissa tunnelmissa!