Eläköön elämä

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Innostu ; )

Toivon, että Sinulla rakaslukijani on ollut täydellinen viikonvaihde ; ) Olen kirjoitellut blogissani, tarkoituksellakin hyvistä ja positiivista asioista. Joku on joskus kysäissytkin, miksi? Miksi ei?





Kun oikein mietit elämääsi - eikö olekin ollut niin, että kun olet ollut iloinen, myönteinen ja rakastunut. Tai, jos olet vain luottanut, että elämä kantaa, sen ihmeempiä etukäteen miettien. Elämä on ollut, kuin elokuvaa, kaikki on ollut helppoa ja mukavaa ; )

Taas, kun olet ajatellut ikäviä asioita. On tuntunut, että olet jäänyt epäonnien pyörteeseen - eikö? Sanotaankin, että yleensä epäonnella on kertaantumisen riski..

Jos tuo onkin vain sanonta? Mitä, jos yrität olla ajattelematta etukäteen elämääsi - ainakaan niitä epäonnisia asioita tai ajatuksia, ei se kuitenkaan onnistu... Jos ei niitä hyviä ja positiivisia asioita tule mieleen - niin älä sitten ajattele mitään! Nauti, että olet hengissä!! ; ) Saat hengittää ; ) Silloin et ainakaan vedä itse niitä huonoja asioita tarkoitukellisesti puoleesi ; )







Toinen asia - ole rohkea ja uskalla innostua joka asiasta mitä koet, teet tai kuulet jonkun muun tekevän! Nauti - nauti niin suunnattomasti jokaisesta päivästäsi. Älä jää tyytyväisyyden tunteeseen lepäämään - vaan kehity, mene ja kokeille. Älä pelkää epäonnistumista, ne ovat uuden oppimisia! Kehittymistä ja nautintoja uuden asioiden oppimisista ; ) Tästä innostumisesta on oiva esimerkki mielestäni Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua blogia pääset lukemaan tästä.

http://uskallainnostua.fi/

Näin olen itseäni nyt haastanut tämän kevään, ja olen totisesti kaikesta niin kiitollinen!Kyllä on kannattanut ; ) Uskon, että niin kannattaa sinunkin tehdä! Kysäise vaikka kokemuksiani - mielelläni niistä kerron, jos haluat!









Vielä yksi todella tärkeä asia, olen sinua lukijani aina silloin tällöin haastanut täällä. Nyt jälleen teen sen, todella hyvän asian puolesta!


Jos olet itse musiikkia tekevä, soitat bändissä, laulat tai esiinnyt muuten iloksesi! Ota haasteeni vastaan! Tämä on silloin sinulle!


 Kuva: Flexin oma Battle of the Bands tulossa. Kaikki kynnelle kykenevät nousevat sooloartistit tai bändit laittakaa musavideonne tulemaan jos uskotte kansan (ei Tapanin) valitsevan teidät voittajaksi! Osallistumiset ja kilpailun säännöt osoitteessa http://www.flexvee.fi/flexvee-band-contest-2014

http://www.flexvee.fi/flexvee-band-contest-2014

Ole itsesi paras ystävä! Nauti ihanasta onnellisesta elämästäsi - näin saat läheiset voimaan hyvin!  Laita hyvä kiertämään ; )

Kaikkea hyvää viikollesi! Erityiset kiitokset, todella ihanalle ystävälleni, eilisestä ihanan päivän yllätyksestä! ; ) Kiitos ; )




Jollet ole vielä nähnyt tätä aivan ihanan kutkuttavan hauskaa leffaa! Niin käy katsomassa! Ota matkaan hyvää seuraa ja unohda ennakkoluulot kotiin!  ; )