Eläköön elämä

maanantai 30. toukokuuta 2011

Kenkämuoti

"Katsastetaan" kesän kenkämuotia...

Otetaan pari askelta vapaa-aikaan...

Intersportista naisille reippaaseen kävelyyn tai maastoon retkeilyyn.

XA Pro 3D Mid GTX Ultra naiset

Dior Homme malliston remmisandaalit. Pitkän hameen kanssa tai shortsien pariksi kaupungille.


Balenciaga kengät miehelle. Sopivat nykykäsityksen kanssa myös nuorille miehille puvun kanssa. Ehdoton vaatimus on uudet ja puhtaat tossut! ; )


Tässä miehille pukeutumisvihje rennompaan pukeutumiseen.. Kuvat Me miehet sivustolta... Vinkiksi, että kannattaa käydä katsomassa ; ))




No aika valkoiseksi meni tuo miesten kesämuoti...

Katsotaan työelämään sopivia naisten kenkiä ; ))

Cardona Bonache kevään uutuutena esitteli seuraavaa... "Työkenkää" ; )) Kotelomekon kaveriksi..


Nilkkureihin kukkia ja toimistoon kepeyttä päivään...


Clicin mallistosta suloiset kangaskengät kiilakorolla ovat omia suosikkejani.. Käytän tämän tyyppisiä kenkiä lähinnä kaupunkikenkinä torilla ja rannalla.


Rilsin suomalaista näkemystä kesään ja katse remmisandaaleihin...


Seuraavat ihanuudet ovat Asos:n sivuilta. Mene ihmeessä katsomaan heidän upeita kenkä ja vaatemallejaan!

Omat suosikkini. Sopivat upeasti kotelomekon ja pitkän unelman kanssa. Pidentävät jalan linjaa ja saavat tuntemaan ihanan naiselliseksi olotilan! ; ))


Väreistä voi jokainen valita sopivat itselleen ja asuunsa sopivat ihanuudet!


Samanlaisia malleja löytyy pienillä detaljeilla korostettuna...


Nämä voisin ottaa itselleni ja asustaa näillä mustan tai beigen kotelomekon. Asuun sopii joko musta pieni  iltalaukku tai saman sävyn "lohenpunainen" iltalaukku. Hiuksiin nyt niin muodikas hiuskoru, josta lähtee samanvärinen sulka upeasti kehystämään upeaa kampausta!! Asukokonaisuus sopii ylioppilasjuhliin ja coctail tilaisuuteen ; ))


Näillä ihanan vaaleilla "vesiväri vaaleanpunaisilla" kengillä, asustaisin upean vaaleanharmaan, kauniisti ihoa myötäilevän silkkikankaisen iltapuvun! Vartalon kaaret pääsevät esille upeasti ja kokonaisuus saa kaipaamaansa "ryhtiä" kantajalleen.. ; )


Tämä jopa raskaan oloinen kenkä sopii nyt niin muodikkaisiin pilkkuihin... Laita päällesi ihana luonnon silkkinen musta, kietaisumallinen "pikkumusta". Hartioille punainen cashmirhuivi, jossa on "pörrötettyjä" mustia pallosia koristeena... Kuulostaako houkuttelevalta? Laukuksi sopinee pieni punainen iltalaukku samasta materiaallista, kun kengät.


Nämä nilkkaremmilliset ihanuudet sopivat ylioppilaalle tai kesän morsiamelle, kenellä on upea polvimittainen leninki kellohelmoineen päällään...


Upeat nilkkurit rohkeammalle morsiamelle. Pitsi on tänä kesänä todella hot... Pitsiä näkyy arkisemminkin käytettäväksi esimerkiksi pikkuvaaleissa pitsimekoissa.


Nämä ovat ehdotonta suuren juhlapuvun kanssa käytettävää kenkämuotia!


Samoin pukisin nämäkin "herkkukengät" suuren iltapuvun seuraksi upeisiin iltajuhliin. Paksua silkkiä tai taftia!!


Pikkumustaa piristämään...



Nämä pikkumustaa "shokeeraamaan" tai saman värisen pikkumekon kanssa, joka voi mielestäni jatkaa samaa värimaailmaa päästä varpaisiin. Asusta tulee tyylikäs ja todella naisellinen!


Hiukan raskaamman oloinen kenkä jälleen. Nämä pikkumustaan yhdistettynä päästä varpaisiin mustaa, saa tyylikkään ja naisellisen naisen pukeutumaan illan kaunottareksi... Muista hiukset ja meikki!!


Miehille juhlakenkiä.. Asos-mallistosta!




Nämä ovat miehille kesän kuuminta ja huom! sallittua pukukoodia!! Kokeilemaan rohkeasti. Värikkäämmät tämän tyyppiset kengät, saa pukea puvun kanssa. Sujauta kenkien kanssa saman värinen taskuliina puvun taskuun, näyttää uudelta ja samalla todella raikkaalta. Rohkeutta suomalaiset upeat miehet!! ; ))


Lapsille on sallittu ; ) kulkea juhlissakin avojaloin... Terveellistä - me aikuiset voimme "harrastaa" tätä terveellistä kengättömyyttä muuten juhlien ja työn ulkopuolella ; ))



Ihanaa ja upeaa maanantaipäivää jokaikiselle ja jokaiselle erikeseen! ; )) Nautitaan jälleen alkavasta viikosta ja muistetaan olla todella onnekkaita tämänkin päivän kokemuksista!! ; )