Eläköön elämä

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Presidentti LAB ; )

Paulig on järjestänyt "Uteliaille" mahtavan mahdollisuuden! Päästä mukaan Presidentti LAB- ohjelman myötä, tutustumaan uusiin makuelämyksiin, miten kahvin makuun vaikuttavat eritekijät?

Tähän haen itsekin mukaan! ; ) Rakastan kahvia ja kahviloita! On mukava seurata ihmisten käyttäytymistä kahviloissa! Joku nauttii kahvinsa suurella "hartaudella", toinen juo kupposen pika pikaa tyhjäksi, ja syöksyy kohti uusia haasteita! ; ) Sitten on yhä enenevässä määrin ihmisiä, kun "nauttivat" kahvinsa puikkelehtiessaan ihmisvilinässä kohti seikkailuja ; )

Tämä herättikin todellisen kiinnostukseni, kun huomasin Pauligin työnhaun ; ) Hmmm... oiva mahdollisuus päästä ihan "Rehellisenä Uteliaana", tutkimaan, miten eriasiat todella vaikuttavat kahvinnauttimiseen...

Autahan minua pääsemään tähän Presidentin LAB-ohjelmaan mukaan! Mene katsomaan työhakuvideoni ja peukuta! Laita viestiä eteenpäin ja pyydä peukuttamaan! ; ) Lupaan kirjoittaa Sinulle myös kokemukseni tuolta seikkailultani kahvin upeassa maailmassa! ; )



Nautinnollisia kahvihetkiä Sinulle Rakaslukijani ; )








Luxury Time ; )

Kuinka maailmassa voikaan olla, näin ihanan sieluja hyväileviä, kauniita asioita ; )

Nyt vien Sinut nautinnolliselle matkalle ...








































Toivottavasti sain Sinut hetkeksi irti arjesta! Tästä on hyvä aloittaa loistava viikko, upeaan päivään! ; )


Ja muista Usko, Toivo ja Rakkaus ; ) Anna olla mukana arjessa - jokaisessa kauniissa hetkessä ; )




- KRAM -

- PUSS -