Eläköön elämä

torstai 19. toukokuuta 2011

Turussa tapahtuu... ; ))

Viikonloppuna 21.-22.5.2011 luvassa "katutapahtuma"...
Lisätietoa löytyy täältä. Esiintymässä on ainakin Jukka poika

http://www.turku2011.fi/s/euroculturedaikatauluLisätietoa

Eurocultured -festivaali
Eurocultured -katukulttuurikokonaisuus huipentuu suureen festivaaliin Aurajoen rannoilla. Ilmaistapahtuma esittelee jopa 300 taiteilijaa ja artistia yli kymmenestä Euroopan maasta.
Katukulttuurifestivaali tuo esille eurooppalaista katukulttuuria mm. visuaalisen taiteen, katutanssin, musiikin ja action sports -lajien kautta. Unohtamatta tietenkään ruokaa, työpajoja ja taidekäsityöläisiä. Taiteilijoiden vetämissä työpajoissa pääsee kokeilemaan esimerkiksi oman graffitin, tanssin tai rap-biisin tekemistä. Festivaalipäivien aikana voi seurata myös eurooppalaisten nykytaiteilijoiden työskentelyä, kun ankkurit ja veneet saavat uuden ilmeen. Esiintymislavoilla nähdään mielenkiintoisia bändejä ja tanssijoita.

  Tervetuloa siis turkuun viikonloppuna ; ))

Turussa tapahtuu... ; ))

Mitalijuhlia huomenna 20.05.2011! Kansanjuhla järjestetään Barkerinpuiston edustalla aivan Förin tuntumassa. Alue avataan klo 15:00 ja juhlat jatkuvat myöhäisiltaan klo 22:00. Tällöin turkuun saapuu "Kundi" mestaruuspokaali korjailtuna ; )) Mikko Koivun kera ; )) Kirjoittamattoman säännön mukaisesti mestaruuspokaalin kiertoajelu aloitetaan joukkueen kapteenin kotikaupungista...


Paikalle odotellaan 10 000 henkeä ja sää suosii säätiedotusten mukaan... Tule paikanpäälle kannustamaan ja onnittelemaan vielä kerran... ; ))



Esiintyjinä ovat mm. Mira Luoti, Kapa ja Sakke, Ressu ja Tommi Läntinen...


Lahjavinkkejä

Kevät ja kesä tuo mukanaan niin mukavia pohdintoja, kun lahjat... Mitä keksisi valmistuneelle, rippilapselle, ylioppilaalle, kihla- ja hääpareille etc... Minä blogaaja täällä "pähkäilen" juuri nyt näiden asioiden parissa ; ) Jotenkin on helppo antaa lahjavinkkejä muille niitä kysyessä... Mutta näin, kun itse pitää pohtia samaa - niin ei ole helppoa ; ) Joten ajattelin, että lahjavinkkien kertominen näin blogin välityksellä, avaisi omia ongelmia lahjojen suhteen... ; )

 Kokeillaan siis... Aloitetaan "Claude amus igitur" ; )


Niin lahjoja...

Kirja


Matkalahjakortti


Rahaa... Ei kovin persoonallista, mutta nuoret tykkäävät...


Korut


Kihla- ja vihkiparit...




Astiastot..


Matkalahjakortit


Hemmotteluhoidot



Rippilapset



Korut tytöille ja pojille..



Raha.


Osakkeita kasvavalle nuorelle kasvamaan "korkoa"...


Käytösoppaat ja kirjat...



Niin yksinkertaistahan tämä on ; ))