Eläköön elämä

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Helle hellii...



Mitä teet helteillä?

Nautitko uimarannalla? Viihdytkö ilmastoiduissa ostoskeskuksissa, jotka ammottavat suorastaan tyhjyyttään nyt helleaikaan?





Tein eilen iltapäivällä huomion, että kaupunkimme keskustan kaupat olivat melkoisen tyhjät verraten normaali perjantaihin... Tai sitten olimme normaalia myöhemmin liikkeellä ja kaikki muut olivat ryhtyneet jo viikonlopun viettoon... Teimme kauppareissumme kuitenkin mielestäni ihan normaaliaikaan eli 17:00 aikoihin.

Mutta näin sen kyllä kuuluisikin olla, että kauniilla ilmalla ihmiset viettävät vapaa-aikaansa ulkoilemalla eivätkä kaupoissa ; )) Pääsimme nauttimaan siis hyvin epätavallisesta rauhasta viilennetyissä kauppapaikoissa ; ))

Säät ovat suosineet todella hienosti heti loman alettua koululaisilla. Luulisi heille jäävän tämän kesän ja viime kesän muistin mukaan mieleen ensisijaisesti "Intiaanikesät". Joita kertoilevat lapsen lapsilleen, että "minun nuoruudessani oli aina hellettä kesällä", kuten itse muistan ; ))

Joka tapauksessa nautitaan tästä luvatusta helle viikonlopusta ja otetaan kaikki irti, miten kukin tavallaan haluaa ; ))

Turussa on viikonloppuna tangontaikaa, siitä pitävälle tiedossa, semifinaalien merkeissä... Ja Aurajoessa on haahkojen päällä tanssiesityksiä... Menkää ihailemaan ja nauttimaan Aurajoen rantamaisemista, sen lukuisine vanhoine hyvine ravintolapaikkoineen ja uusine ravintolatuttavuuksien kanssa. Itse osan päivästä teen taloyhtiömme pihatalkoissa töitä ja luulen, että myöhemmin suuntaamme Aurajoen maisemiin ; ))