Eläköön elämä

torstai 9. helmikuuta 2012

Ajankohtaista ; )

Muistathan "huolehtia" itsestäsi? Nyt on "pahimmillaan" flunssa-aalto, ja tämä kaipailee "päivityksiä huolehtia omasta voinnistaan ; )



Itse päätin "kokeilla" viime syksynä, tämän talven osalta, "luonnollisia" flunssantorjunta "mekanismeja".... Näinhän mielestäni olen tehnyt ennenkin, mutta lisäsin "vanhaan balettiini" tuoreen inkiväärin, valkosipulin (vähintään kolme raakaa kynttä), triplasin D-vitamiinin ja tarvittaessa "napannut kuurin" Ruohonjuuresta saamalla Flu Season Defence valmisteella...



Tuloksena läheisten kommentit. "Huh, kun "haiset" karseelta valkosipulilta. Voisitko lopettaa sen syömisen". ; ) Tämän "lieveilmiön kestäessäni ; ) Tuloksena on todella pirteä reipas mieli ja erittäin vastustuskykyinen tarmokas olo! ; ))





D-vitamiinin hyviä puolia hiukan tarkemmin lisää tässä ; ))

D-vitamiini vahvistaa luustoa. 
"Lisäksi on hyötyä - koska on ajateltu, että D-vitamiinin alhaisilla tasoilla olisi, selvä tilastollinen yhteys vakaviin sairauksiin...
Näitä sairauksia ovat esimerkiksi nivelreuma, rinta- ja eturauhassyöpä, paksusuolen syöpä, kohonnut verenpaine, masennus, tyypin 1 diabetes sekä MS-tauti. Tutkijat eivät kuitenkaan voi tehdä velä täysin varmoja johtopäätöksiä siitä, että niiden taustalla olisi juuri D-vitamiinin puute tai että D-vitamiinilisää käyttämällä voisi ehkäistä sairastumista."
"Siteerauksessa käytin uusimman KuntoPlus-lehden artikkelia 03/12)

Mielestäni kuitenkin on jo aikaisempien tutkimusten valossa, jatkaa/aloittaa lisä D-vitamiinin "nauttiminen",  meidän leveysasteellamme... ; ) Sanonta nautitaan joulusta - juhannukseen D-vitamiinia, voisi toimia yhtenä "muistisääntönä". Ja, jos epäilet omia D-vitamiinitasojasi... Aina voit käydä omalla lääkärilläsi pyytämässä lähetteen d-vitamiinitason tarkistamista varten... ; ))

Iloista päivää Sinulle lukijani! ; ))

KRAM!

(Tuoretta persiljaa nauttimalla - voi yrittää "estää", pahinta valkosipulin luomaa haittaa ; ))