Eläköön elämä

tiistai 26. huhtikuuta 2011

New Yorkin katumuotia

Laitan tänne muutaman New Yorkin katumuodin kuvan tältä keväältä. Nythän pukeutuvat varmaankin jo kesäisemmin ; ) Voimme kuitenkin toteuttaa näitä Suomessa sään ollessa hiukan viileämpi.

Beige ja musta - aina ajankohtainen ja ilokseni mukava huomata maanosista toiseen muodikasta.


Näin alkukevääksi voi hyvin laittautua vielä turkiksiin ja tummiin sukkiksiin.


Miten Ihanan Naisellista! Hatut takaisin muotiin!


Samainen tyttö. Mustaan ja valkoiseen räväkkäästi yhdistelty eläinkuviollinen laukku. (Huomaa laukun koko). Punaiset kapealahkeiset trekkinssit...


Balleriinoja emme pääse karkuun täällä Suomessakaan. Sen verran kovasti liikkeet ovat ottaneet ne tarjontaansa. Itse kaipaan niihin hiukan korkoa, muuten on epämielyttävä kävellä, ainakin vähän pidempää matkaa..


Tässä on asu omaan makuuni arkeen! Pitkät "Peppisukat" sukkisten päälle, lyhyet shortsit ja nilkkurit!


Tämä on myös omaan makuuni sopivaa arkipukeutumista. Rentoa ja takki tekee värinsä, mallinsa puolesta asusta Ihanan!


Wau! Rohkea hattu! Ihana pinkki pilkistää juuri, kuten kuuluu... Jälleen huomio laukun kokoon!


Eläinkuosi näin sopivasti asusteinna ja pieninä yksityiskohtina toimii jopa kirjoittajalle ; ) Jälleen balleriinaa. Joko olet omasi hankkinut, jos ei niin kannattaa ainakin käydä ihailemassa, ovat kyllä naisellisia ja suloisia. Sopii varsinkin hameiden ja lyhytlahkeisten housuasujen pariksi!


Että, kun "rakastan" näitä viittatakkeja, "ratsastajantakkeja"!!


Löysitkö itsellesi inspiraatioita ; ) Nyt ei ollut miehille tälläkerralla New Yorkista mitään tai oli - mutta olivat kyllä NiiN ErikoisiA, että jätin väliin... ; )) Viikon ihania jatkoja ja pidetään mielessä tuo ainainen viikonloppu!! ; )