Eläköön elämä

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Uudistumista ; ))

Iloinen tervehdys uudistetulta sivustoltani ; ))

Kuten huomasitkin uudistin sivustoani, kuten näin alkusyksyyn kuuluu... Silmääni osui viimeviikolla jonkun henkilön mietteitä, että vuosi pitäisi alkaa elokuussa. Elokuussahan aloitamme uusia harrastuksia, kursseja ja muita itseämme kiinnostavia asioita ; )) Teemme samaan tapaan päätöksiä, kun vuoden alkaessa...

Itselläni ei ole tapana aloittaa "kausi uudistuksia", sen verran "tylsähkö" olen ; ) Elän itselleni sopivaa elämää, johon sopii luontevasti pitkin vuotta harrastuksia, itsensä kehittämistä ja tärkeimpänä ehdottomasti ihanien läheisten ja ystävien tapaaminen!

Yksi kuitenkin on joka on ainakin meille naisille oleellista ; ) Hankkia jotakin mukavaa uutta päälle laitettavaa ... ; ))

Pidän todella paljon maanläheisestä, ja ehkä joidenkin mielestä, jopa "country henkisistä" vaatteista. Gant ja Lexington edustaa yhtenä valmistajana näitä ihania ja rentoja vaatteita ; )

Tässäpä tuleekin joitakin kyseisiltä valmistajilta ihailtavaksesi... Mukaan eksyi kyllä muultakin valmistajalta pari juttua ; ))

Gantin markkinointi vaatteiden esiin marssille, on yksi parhainten onnistunut. Näissä vaatteet osataan markkinoida juuri sille kuluttajaryhmälle, jotka vaatteita käyttävät. Mallit viedään kartanoihin, ajamaan avoautoilla, golfaamaan, purjehtimaan ja aina lähellä on koko läheinen suku! Mahtava ja oikea ajatus heillä, jotka ovat tämän konseptin takana!! Ja nämä värit vaatteissa!


Ihanaa maalaistunnelmaa...


Rakassuku koolla...


Kohtalokasta tyyllikkyyttä ; ))


Lierihatut ovat syksyllä mukana huopaisina, pitäisikö saada tällainen ja beigenä? ; ))


Ihania myssyjä... Ja "koppalakkeja" ; ))


Lexington syksyä ja ihanaa maanläheistä, tälle valmistajalle sopivaa ; )) Tykkään ; ))


Aivan ihana laukku talveen..


Oletko itse ajatellut "uudistaa" elämääsi alkavan syksyn kunniaksi, uusilla vaatteilla, harrastuksilla tai koulutuksilla? 

Ihanan uudistavaa päivän alkua "elämäsi ensimmäiselle päivälle"!!