Eläköön elämä

torstai 7. huhtikuuta 2011

Muotia Tukholmasta

Kävin katsomassa sivuja Tukholman katumuodista ennakkoon ennen, kun sinne itse suuntaamme.. Tukholma on sinänsä ihana kaupunki, että siellä voi pukeutua miten haluaa ilman, että saa ihmetteleviä katseita osakseen. Näistä kuvista voit itse todeta saman? Mahtuu todella tyylikkäitä ja rentoja kokonaisuuksia mukaan sekä miehiltä ja naisilta. Jotakin voitte itsellenne kopioida kevääksi... Kuvia selailessani huomioni kiinnittyi etenkin moninnaisiin karvaliiveihin ja itse pidän kovasti näistä "ratsastajantakeista", joissa on pelkät hihanaukot. Aivan ihania ja helposti saa näkyvyyttä asuunsa.



Miehille yksinkertaista ja rentoa. Ajatonta mutta jotenkin miehekkään rentoa...


"Ratsastajantakki" sopii pitkänä, että lyhyenä. Yksivärisenä itselleni enemmän mieluisempi. Ei kuviollinenkaan ole mitenkään huono vaihtoehto, jos pukee yksiväriseen kokonaisuuteen.


Kuten mainitsin, että karvaliivejä ja yleensä karvaisia asuja näkyy paljon edelleenkin. Näyttäisi olevan keinokarvaa? Onhan vielä kylmä, joten liivit sopivat hyvinkin katukuvaan ja lämmittävät sopivasti. Voi olla, että tällähetkellä Tukholmassakin on jo karvaiset liivit vaihdettu kevyemmiksi. Meillä kuitenkin voi hyvin pukea neuleen kanssa karvaisen, väriltään vaalean beigen tai valkoisen liivin päälleen. Voi jopa säilyä kevätflunssalta paremmin, kun ei vähennä liiaksi vaatetusta..


 Aikaisempaan autoilumuotiin liittyen vinkkejä autoillumuotiin sopivaksi rennoksi asuksi. Upea kokonaisuus!


Nämä housut ovat ihanat! Jotenkin tämä väri on minuun iskenyt tämän kevään aikana. Raikas tuulahdus jostakin kaukaa! Sopii hyvin pimeän talven jälkeen!


Miesten kaapilla voi aina sesonki sesongin perään hakea inspiraatioita! Tyylikästä yhdistetynä korkeisiin naisellisiin kenkiin.


Väripilkkuna toimii iso huivi ja asu näyttää pirteältä.  Huomaa, että ei tarvitse kovin erikoisilla asusteilla hakea asuun "särmää"?


Hattuja näkyi Tukhoman "Strret Fashion" sivuiila aika monella. Onhan Suomessakin menossa yhdellä vaateketjulla näyttävä mainos upeilla liereillä. Hatut voisivat mielestäni palata hyvinkin takaisin valtatrendinä nuoremmillekin naisille.


Koko musta-asu on aina klassinen ja varmasti tyylikäs. Keväällä sitä voisi hiukan kevennellä väreillä tai aina iki-ihanalla beigellä. Voisi myös sanoa, että hiukset tekevät paljon! Tähän voisi mielestäni kiinnittää Poihjoisemmassa maanosassa enemmänkin huomiota. Erilaiset useamman väriset raidat tekevät hiuksista ilmavan ja runsaaman näköiset!




Sitten palataan miehiin ja väreihin. Rohkeutta mutta hienoa! Taustalla naishenkilöllä jälleen ihana "ratsastajantakki"..


Punainen pieninä piristyksinä tuo haluttua pirteyttä muuten värimaailmaltaan tasaiseen väritykseen. Toimii hyvin..

  Itse pidän näistä pitkistä nahkahanskoista, ovat tarpeen varsinkin, kun on tullut muotiin nämä lyhythihaiset takit. Pidän tästä tyylistä paljon ja on jälleen ajatonta muotia.



Jälleen voisi sanoa, että hiukset tekevät lopun tyylikkäästä olemuksesta!



Lierien alle voi kätkeä "Bad Hair Day"
Tai muuten, jos ei halua olla tänään niin sosiaallinen..


Miehet voivat pukea näinkin ison huivin kaulaansa ja monasti vain naisilla nähtyinä asusteinna. Siis isot huivit! Olisi käynnyt salaa aamulla vaimonsa vaatekaapilla ; ) ?


Tämän kuvan halusin ottaa mukaan aikaisempiin kirjoitukseeni meikittömästä meikistä. Tässä on kauniisti ja näyttävästi tehty silmämeikki.
Toimii näemmä päivämeikkinäkin..


Kuten alussa kirjoitin, että Tukholma on kaupunki, jossa voi ja saa pukeutua vapaasti oman mielensä mukaan. Otetaan täsät oppia ja pukeudutaan omalla tyylillä ja tavalla uskalletaan pukeutua myös kevään ihaniin väreihin.



Antoisan ihanaa Torstaita kaikille!