Eläköön elämä

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevään edistymistä ilmassa ; )

Pääsiäisen aikaan on huomannut, miten tuo luonto herää ja kaikki pikkupörriäiset (me ihmiset mukaan lukien) heräilemme "pesistämme" nautiskelemaan ja puuhailemaan ulos! Niin kuuleman mukaan on tehnyt nämä matelijatkin ; ) Ovat kuuleman mukaan nyt hyvin urokset "klöntteinnä" odottelemassa naaraiden heräämistä pesien lähistöillä. Onko muuten ihmiselämässäkin, että urokset odottelevat naaraiden heräilemistä, emme vain huomaa sitä ; ) Näin meitä naisia kuulemma saa ainakin odotella, kun ollaan lähdössä johonkin.. ; ) Näistä matelijoista olisi saanut hyviä kuvaotoksiakin, jätin sen nyt kuitenkin väliin... tänä(kin) keväännä ; )

Joitakin mukavia kuvia napsin tästä meidän niin ihanasta luonnostamme! Pidetäänhän siitä huoli??
Päivä ilman sinivuokkoja ei tule näin kukinnan aikaan kyseeseen niitä pitää käydä ihailemassa päivittäin.. Maljakkoonhan näitä ei kannata poimia, kun eivät kestä.... Jätetään siis nämä luontoon muidenkin ihailtaviksi ; )


Näin sinisenä kukkivat sinivuokot tähän aikaan, kuten kukkivat leskenlehdet ja voikukatkin... ? ; ))


Ihanaa on, että joillakin onnellisilla ihmisillä nämä kukkivat heti takapihallansa!!


Luontoon oli eksynyt yksi isompikin "matelija", kiersin turvallisuuden vuoksi kauempaa sen... ; ))


Mitä ihmettä vielä tätä valkoista ja kylmää näkyvissä!! Aika viimeisiä kuitenkin sukupuuttoon kuolemassa, laitetaanko pahitteeksi??? ; ))


Ruissalon Villa Bulevardikin näyttää kutsuvan aurinkoiselle terassilleen nautiskelemaan runsaista valikoimistaan viinin tai kahvin kera ; )


Tätä odottavat innokkaat golfaajat! Näytti lupaavalta... Kirjoittaa suuri "Golfin ammattilainen" ; ))


Vielä Golfin jälkipelejä sai puida viheriöiden ulkopuolella... Onneksi Ruissalossa on monia muitakin mahdollisuuksia tähän jälkipeliin. Ihan Golf kentän lähistöllä on Ruissalon kahvila, josta olenkin bostaillut aiemmin...



Kiireisimmät eivät malta pysytellä harjoitteluista enää pois!!



Tämä Ruissalon kenttä on mielestäni yksi Suomen kauneimpia kenttiä!! Mikä luonto ja meri vieressä!


Ei mene, kun tovi niin tämä terassi on aivan täynnä...




Jälleen näitä luontoäidin taideteoksia!!


Tämän kertaiset kuvat luonnon ihmettelystä olivat tässä... Mukavaa viikon jatkoa kaikille ; ) Huolehtikaa toisistanne tänäänkin ; )
1