Eläköön elämä

maanantai 17. marraskuuta 2014

Hyvien tekojen viikkoa!

Ihanan aurinkoinen viikonvaihde on takana - ainakin Eteläisessä Suomessa.  Toivon sitä olleen myös Sinulla!

Tämän viikon nostan sinulle lukijani "haasteviikoksi". Haastan sinut osaltasi tekemään hyvä teko ja halutessasi vaikka kuinka paljon, monia hyviä tekoja!

Minulle tärkeitä hyviä tekoja on ainakin hyvinvointiin liittyvät teot! Hyvinvointi itsellesi ja toisille. Jotta muut voivat hyvin niin se tulee sinulle takaisin.

Haluat aivan varmasti olla mukana rakentamassa Suomea maaksi, missä on turvallista elää, maaksi missä on uskoa tulevaisuuteen?  Maaksi missä hyväksytään kaikki ihmiset ja halutaan ymmärtää jokaista - kuten sinuakin!

Tähän voit vaikuttaa vain sinä - ei kukaan toinen! Miksi käyttää aikaa mahdollisesti syyllisten etsimiseen tai vikojen etsimiseen? Käytä tämä aika positiivisten asioiden etsimiseen! Käytä tämä aika siihen, miten voit kääntää "ärsyttävät" asiat toisinpäin! Astu ulkopuolelle hetkeksi. Etsi epäkohdat ja näe ne toisin! Helppoa! Ajattele itsestäsi kauniisti niin muutkin näkevät sinut toisessa valossa! Elämästä tulee jo näin pienillä asioilla parempi paikka ja parempi aika joka hetkestä.

Voit aloittaa hyvän teon heti, tekemällä se itsellesi! Ajattele itsestäsi kauniisti!

Päätät itse omasta elämästäsi ja sitä kautta siihen, miten hyväksi asiat tulevat.

























Oletko kiinnostunut tekemään tekoja työn tekemisen puolesta? Haluatko olla mukana kehittämässä työn hakemista uudella tavalla tai haluatko lähteä etsimään itsellesi työtä uudella tavalla? Tämän päivän haasteisiin vastaamalla?

Jos vastasit kyllä! Voi tämä kiinnostaa sinua. 

https://www.facebook.com/groups/Tekojatyontekemisenpuolesta/


Iloa viikollesi ja hyville teoille!