Eläköön elämä

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Päivän autoilumuotia

Kaikille joille iskee autokuume keväällä tai muuten ovat kiinnostuneita autoista ja autoilumuodista. Liikenteessä itseäni laittaa hymyilyttämään auton väripilkut! Nämä ihanan piristävät limenvihreät ja muuten erikoisesti stailatut auton värit piristävät päivää ruuhkissa! Näkyvyyskin on monasti taattu, ainakin talvella.


Toivottavasti kesäautollesi ei ole käynnyt näin, kun tämän kuvan autolle...


Tämä kuva tuo päivään suloista hupailua. Niin ihanan vanhanaikainen tunnelma kuvasta huokuu.


Miten autoiluun haluaa pukeutua valintaan toki vaikuttaa se, mihin on menossa. Tuo edellinen kuva ei liity nyt tähän mitenkään ; )
Työmatkat ovat lyhyehköjä ja istutaan yleensä päällystakki päällä. Monet tykkäävät ottaa päällystakin pois, ainakin pitkillä matkoilla. Ajaa sitten itse, tai istuu vieressä on toki mukavampi istua ilman päällystakkia, ilman että kiristelee joka paikasta. Turvavyökin istuu siten, kun kuuluu ja turvaa paremmin vahingon sattuessa. Muuten autoilumuotia voi piristää ihanilla keväisillä asuilla sekä miehille, että naisille. Tekeehän pukeutuminen omaan mielihyvään paljon, on paljon mukavampi ajella, kulkea paikasta toiseen, kun on itselleen mielyttävät vaatteet. Joko pienellä ylellisyydellä lisättynä tai todella glamourilla tyylillä!






Tämän kevään trenssit ovat ihanan nostalgisia, vaate joka ei ikinä vanhene. Tuntuu vain, että paranee vanhetessaan..

Miehelle haluan tuoda värejä kevääseen, enkä vai siksi, että niitä voi piilotella auton sisälle. Rohkeat yhdistelmät sopivat tänne Pohjoiseenkin pallonpuoliskoon, kun nyt vihdoin saamme auringon ja pitkät vaaleat kesäillat meille.



Naisilla on tänä vuonna kukkaprintit näyttävästi esillä. Naisellisuus tulee ihanasti esille värimaailmassa ja ihanissa laskoksissa, röyhelöissä ja laskeutuvissa kangaissa. Housuasut ovat autoilijoille mukavia vaihtoehtoja. Ei ainakaan tarvitse huolehtia, että helmat jäävät ovien väliin..


Nämä miehille ja nyt naisillekin rantautuneet Chinot ovat aivan ihanan mukavan näköisiä vaatekappaleita. Voin hyvin kuvitella, että näissä taittuu pidempikin automatka mukavasti.


Ihanan rento yhdistelmä, niille joilla ei ole niin tiukkaa pukeutumiskoodia työpaikalle. Vapaa-ajalle kuitenkin sallittu meille kaikille.


Laitan vielä muistuttamaan kaikkia autoilijoita ilmastoasioista ; ) Tämä suloinen sähköauto oli vain pakko saada tänne mukaan..



Mukavaa autoilua Keskiviikolle kaikille lukijoilleni!