Eläköön elämä

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Puuhailuja viikon varrelta...

Tämän alkuviikon on saanut olla ihan yksin kuntosalilla... ; ) Onko ihmiset vielä jouluruokien jälkeisessä olotilassa vai alennusmyyntien lumoissa?





Tänään olikin sitten jo erilainen meno päällä kuntosalinkin puolella! En muista aamulla moista ruuhkaa nähneeni... Tai sitten muisti alkaa heiketä... ; ))

Tai sitten on alkanut joka vuotinen "kunnon kohennusviikot", jotka kestävät muutaman kuukauden. Sen jälkeen "palataan" normaali elämään... ; )) Hyvä kuitenkin, että liikutaan ; ))


Maanantain myrskyssä tuli lenkkeiltyä metsässä. Sitä voikin kutsua kunnon luntolenkiksi ; ) Sai hypellä kaatuneiden puiden yli, ja etsiä lenkkipolkua kierellen kaatuneiden puiden runkojen ohi... Vaarallista touhua ja muiden vastaantulijoiden ilmeitä oli mukava seurata, (vastaantulijoita ei ollut kovinkaan runsaasti). Näytimme kuitenkin kaikki enemmän tai vähemmän huvittavan "vinoilta" tuulen tuiverrellessa ympärillämme ; )) Luonto näytti taas mahtivoimansa ; )



Eilen tiistaina ajeltiin Läntisellä Uudellamaalla ja "laskeskeltiin" kaatuneita puunrunkoja... En päässyt nauttimaan Ykköspesän ihanista gluteenittomista sämpylöistä ja kahvista menomatkalla -  sähköjen katkeamisen vuoksi ; ))

Oma koiruliinimme matkaa takana omassa pikkuhäkissään... Mutta voisin hyvinkin kuvitella, että hän nauttisi matkustaessaan muiden kanssa takaistuimella juuri näin tyytyväisen näköisenä ; )





Tänään nautinkin kuntosalin jälkeen "kotikahvit" ja lähdin ihailemaan aivan ihanaa auringon paistetta lenkille!

Huomenna lähdetään jälleen Läntiselle Uudellemaalle päin... Katsomaan onko myrskyn jälkiä ehditty raivata? ; )) No ei kai... Tarkoitus on metsästää... ; ))

Jotakin tämän tapaista kulkupeliä ; ))

Laitan kuvia tulemaan, kun löydetään ; ))

Toivottavasti viikkosi on sujunut mukavasti ja olet onnistunut välttelemään kaatuilevia puita ? ; ))

KRAM!