Eläköön elämä

tiistai 10. toukokuuta 2011

Tervehdys iltalenkiltä ; ))

Tai siis oikeastaan iltaköpöttelyltä... Otin kameran mukaani, kun Maanantai-iltana sitä ei mukana lenkillä ollut. Lenkkeilly, kun ei oikein kameran kanssa luonnistu ; )) Joten teimme poikakoiran kanssa uuden lenkin kuvaillen ja nauttien niin kauniista luonnosta ... ; ))

Tässä on muutama otos pojasta ja luonnosta teillekin ihailtavaksi : ) Nauttikaa...


Aivan ihanan kaunis "auringonsilta"...


Tämän rantatörmän yläpuolella, sekä alapuolellakin oli keltaisenaan keltavuokkoja! Harvinainen löytö... Eli tätä oikeastaan tulikin kuvailemaan, maanantaisen lenkillä näkemäni löydön vuoksi...


Koiruliinikin innostui tutkailemaan, kuka täällä on aikaisemmin käynnyt... ; )


Niin tuonnepäin hän olisi halunnut, vaan olin menossa erisuuntaan ja  tuotin hienoisen pettymyksen tällä(kin) kerralla hänelle... "Miten ihmeessä ei voida tehdä, kuten haluaisin.. )


Näin kauniita "postikorttimaisemia" ihailtiin.


Ja näitä valkovuokkoja on metsämme aivan täynnä!!


Näihin mukaviin kuvabostauksiin on mukava lopetella tällä kerralla.. Oikein nautinnollista illan jatkoa kaikille!!

Oscar De La Renta

Tämän kevään muotiuutuuksia Oscar De La Rentalta....

Ihanan keveitä ja hempeitä asuja naisille.

Tämän suuren boleron juju on takana. Näin tämän Fashion TV:stä ja todella näyttävä asu, tuli mieleeni ruusu yläosan bolerosta... Ihana värimaailma ja sopii näin kesään hyvin ; )


Tämän asun kanssa voisi hyvin mennä viikonloppuna aamulla torille tekemään toriostoksia... Nauttia aamun auringosta, tartuttaa itseensä arjen rauhaisaa tunnelmaa ja maistella torin antimista...


Ihana "pikkukeltainen"! Coctailpuku parhaimmillaan kesäisiin tapahtumiin.


Nämä värit ovat niin suloisen syötäviä!! Sopii hyvin pohjoismaalaisille täällä, kun ei oikein värileikitellä. Blogaaja lukeutuu juuri näihin tuttuihin ja turvallisiin värimaailmoihin ; ))


Kukkia on paljon useillakin muotitaloilla tarjolla kesään, kuten aikaisemminkin olen kirjoitellut. Värit tulevat vain enemmän esille mitä enemmän kohti kesää keinutaan...


Leobardi ja yleensäkin nämä eläinkuosit ovat aina muodissa, nyt huomaa näiden ylösnousun tapahtuneen uudelleen. Luulin pitkään, että en itse näitä omaksuisi - vaan, miten kävikään kevään myötä löytyy kirjoittajankin kaapista jo näitä eläimiä... ; ) Hyvin kauniita ovat nämä "jalokivivärit" varsinkin suuremman luokan iltapuvuissa!


Valkoinen, musta, beige... Eivät petä ikinä!! Aivan ihania!!


Nyt kaikki toteuttamaan niitä ihania ja hulluimpiakin unelmia kesän juhlapukeutumisessa!! Eikä niiden "juhla-asujen" tarvitse jäädä juhlien jälkeen kaappiin odottamaan uutta juhlaa. Pukeudu pikkuleninkiisi arkena töihin, yhdistele farkkutakkiin, neuletakkiin ja balleriinoihin. Lyhyemmän hameen kanssa pue legginssit ja balleriinat. Jos ei ole varaa Oscar De La Rentaan niin, kuka sanoo, että ei voi "kopioida" pukeutumisideoita ja toteuttaa niitä omalla sopivalla tavallaan!! ; ))

Nautinnollista viikon jatkoa auringon helliessä meitä ; )