Eläköön elämä

tiistai 1. marraskuuta 2011

Pieniä sisustusvinkkejä..

Keittiö pääosassa!

Sopii näin syksyn tullen hyvinkin, että "panostetaan" keittiö osuuteen... ; ) Mitä lähemmäksi joulunaika ja ihanat syysjuhlat koti-iltoihin hiiviskelee, "käperrymme" keittiöön laittamaan ihanan tuoksuvia ruokia. Jos mielesi tekee "sisustella" keittiötä jotta "viihtyisit" siellä paremmin, niin ei kun toimeksi ; )

Katsotaan, mitä löytyy tältä sivulta... Kovin jouluisia keittiöitä ei vielä täällä näkynyt... ; )

 http://www.alvhemmakleri.se/

Omassa keittiössä pidän aina tuoreita yrttejä esillä ruukuissa. Näillä saa ihanan vihreää keittiöön silmälle ja masulle ; ))

Hedelmät kuuluvat myös "keittiöni koristuksiin"... Pidän aina sitruunoita lasimaljassa tuo näin aurinkoa ja väriä arkeeni. Toki myös käytän jokapäivä hedelmiä ja yrttejä ihan joka paikassa! ; )

Vettä pitää säästellä? Joopa joo... Nämä vihreät oliivipuut ovat mieleeni...

Nämä ikkunat ovat vain niin ihanat! Niiden kanssa saa luonnon sisälle vuodenajasta riippuen...

Mukavia yksityiskohtia joilla saat keittiöösi ilmettä. Yksittäiset lamput pareittain, pikku tikkaat/askelmat tuovat keittiöösikin "ulottovuuta", sisutustiileistä pidän ja yhdistettynä ne teräkseen saat modernia ilmettä "maalaishengessä"... ; ))

Muhkeita maalaisleipiä pitänee keittiöön saada! Höpsistä nuo karppaamiset ; )) Leiväthän ovat aina kuuluneet osana tärkeää ravintopylvästämme! Leiväthän ovat hyviä, ihanan näköisiä kaikkine auringonkukan siemenien, aurinkokuivattujen tomaattien ja muiden yrttimakujen kanssa sävellettynä! On nuo "markkinavoimat" sitten aika hauskasia ja saavat meidät ihmiset tekemään niin kun teollisuus haluaa... ; )) Miten aiot nauttia ihania juustoja, hedelmäviipaleita, erilaisia leikkeleitä ja jne... Jollet ota ihanan ja täyteläisen eksoottisen isoa leipäpalaa niiden kera ja "lado" kauniisti leivän päälle päällysiä?! ... ; )) Ainakin minä rakastan leipiä ja niiden päällisiä! Leipä parkaa tuskin näkyy... Eli täytteillä pitää olla "alusta" edelleenkin! ; ))

Oikein ihanaa keittiösisustelua ; ))

KRAM! ; ))

Ja pssst... Hyvää Marraskuuta! Ihanat pikkuvalmistelut saavat pian joulun osalta käynnistyä omasta puolestani... Sillä rakastan joulun valmistelua! ; ))