Eläköön elämä

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lisää inspiraation lähteitä tälle päivälle..

Sisustuksessa ja pukeutumisessa itse suosin maanläheisiä väriskaaloja, ehkä piristyksenä jotakin väriä ja nyt tänä keväännä tämän vaaleanpunaisen erisävyt valloittavat!





Aurinkoista huomenta, UPEAA!!

Mieletön herätä tällaiseen aamuun, kun on aamusta jo plusasteita ja luvassa toistaiseksi kevään lämpöisin päivä! Mitä voisi enää odottaa? Sään suhteen "avaimet" ovat sinulla, nyt vain ajatus positiivisesti käyntiin. Pysähdy hetkeksi "kuuntelemaan" valon tuomaa hyvää oloa sinulle.  - Eikö, kuulostakin hyvälle? Mielestäni teemme tätä liian harvoin. - Siis kuuntelemme, mitä viestejä ulkoinen ympäristö minulle tuo. Onko minulla hyvä olla? Miltä tuntuu tällähetkellä? Voinko itse tehdä jotakin, että hyväolo jatkuu? Tai edes alkaa tuntumaan hyvältä?

Itse voimme osittain pyrkiä hyvään oloon. Vaikutetaan niihin asioihin, joihin voidaan vaikuttaa? Tänään, kun ei tarvitse pohtia tuota säätä, se on luvannut kaunista. Niin tehdään sitten muita asioita, millä tavoin voimme vaikuttaa lisäämään hyvääoloa itsellemme ja siten läheisillemme. Onhan se niin, että välitön yhteys omalla hyvällä voinnilla on siten läheisiimmekin.

Valitse itseäsi piristävä asu päällesi ja hymyille aurinkolasien takaa kilpaa auringon kanssa! Eikä tämä tarkoita, että pitäisi kipittää ostamaan jotakin uutta. Kieltämättä sekin piristää, mutta viimme keväiset vaatteet vuoden tauon jälkeen voivat tuntua yhtä inspiroivilta. Asusta hiukan erilailla ja yhdistä esimerkiski tänä keväännä ihanan piristävää aniliinia ja vaaleanpunaista viimme keväiseen asuusi. Se on saanut minut ainakin ilahtumaan, kun olen sitä nähnyt kauppojen henkareissa ja ikkunoissa pilkistelevän. Sisustukseenkin olen sitä kotiini tuonut. Ja ai, että kuinka hyvälle se on tuntunut! Tässä vielä kuvia inspiraation lähteeksesi. Ihanaa päivää ihan meille jokaiselle!