Eläköön elämä

maanantai 30. tammikuuta 2012

Riemukasta Maanantaita!

Upeaa alkavaa viikkoa Sinulle! ; )

Toivottavasti ehdit käydä ulkosalla, täyttämässä happivarastosi ja "tankkaamassa" D-vitamiinia itsellesi viikon varalle? ; )) Tuo D-vitamiinin saanti jää kyllä vielä näillä leveysastilla liian vähäiseksi, joten kannattaa napata ne D-vitamiinit sieltä purkista. Niin ainakin teen itse ; )


Lupasin lukijoilleni kirjoitella, aikaisemmin saamani kirjan "Mitä naisen tulee tietää tyylistä", muutamia ajatuksia...

"Niin turhilta pikkuasioilta kuin vaatteet voivatkin vaikuttaa, ne voivat muuttaa näkemyksemme maailmasta ja maailman näkemyksen meistä."
-Virginia Woolf-

Kirjassa käydään läpi alusasuista alkaen - päättyen asusteisiin... Tähän väliin mahtuu joitakin tyylikkään naisen "käytöskukkasiakin" ; ))

"Pukeutumisessa täytyy kiinnittää erityistä huomiota ensimmäisillä treffeillä, haastatteluissa ja valokuvissa, jotka entisen aviomiehen uusi vaimo voi nähdä".

"Pukeutumisesta ei tarvitse välittää sängyssä (elleivät kyseessä ole ensimmäiset treffit), kuntoilessa tai perhekuvissa, joita äitisi pitää takanreunuksella. Takanreunuskuvien kuuluu sisältää painajamaismaista pukeutumista." 


"Jos psykologeihin on uskomista, pukeutumalla hyvin voit saada paremman työpaikan, parempia ystäviä, parempaa seksiä ja paremman itsetunnon. Tarvitsetko ostoksillesi vielä jonkin tekosyyn?"

"Hyvin pukeutuminen on kuin suutelemista: hauskaa, mutta sitä on harjoiteltava paljon, ennen kuin se onnistuu täydellisesti."


Kirja on kirjoitettu minun mielestäni mukavalla huumorilla ja asialla ... ; ))

Salaisina aseinna kirja mainitsee puketumiseen, miten ollakaan alusasut! Istuvat alusvaatteet tuovat kauniisti vaatteet esille! Mielellään omistaa puuterinväriset alusvaatteet, jos ei halua "tuhlailla" erivärisiin vaatteiden värin mukaan... Nämä eivät näy vaatteiden alta ja materiaalin ollessa "tylsää" sileää pintaa, ei näy kohoumia vaatteiden päälle... ; )

Toki ne ovat "tylsiä", mutta näin pukeutumalla saat päällysvaatteesi näyttämään kauniimmilta ; )


Toinen on, että naisella ei voi olla liikaa kenkiä! Parhain koronmitta on 10 senttiä, näillä koroilla pystyy kävelemään ja jalkasi näyttävät kauniilta.


Pikkumusta pitää löytyä jokaiselta naiselta vähintään yksi, mieluiten useita! Klassiseksi päiväasuksi, lounaalle tai puutarhajuhliin etsi istuva musta suora leninki. Suora kaula-aukko, vartalon muotoja hipova mutta ei niihin kiinni tarttuva malli, ja mitta juuri polven alapuolelle. Ajattele Audrey Hepburnia pukeutuneena Givenchyyn elokuvassa Aamiainen Tiffanylla. Leveälierinen hattu, jossa kermanvärinen satiininen somistus, sekä pari korkeakorkoisia avokkaita viimeistelevät illuusion siitä, että olet filmitähti.


Tarvitessasi tiukan ilta-asun, puvun ratkaiseville treffeille tai syntymäpäiville, jotka ovat rajapyykki (mikä olisi parempi tapa tuntea olonsa loistavaksi neljäkymmenvuotiaana?), pukeudu olkaimelliseen, röyhelöiseen mustaan mekkoon. Puvun yläosan tulee olla sydämenmuotoinen, ja sen tulee istua hyvin ja olla valmistettu hyvästä aaltoilevasta materiaallista, joka peittää kyhmyt ja patit. Helman tulee olla juuri polven alapuolelle ja paljastaa hyvin muodostuneet pohkeet, joita peittävät äärimmäisen ohuen mustat sukkahousut. Ajattele Marilyn Monroeta tai Jessica Rabbitia. Asusta mustilla satiinisilla Manoloilla, joissa on hillitty naisellinen pieni rusetti kärjen päällä. Tällä asulla saat miehen itsellesi - tai pidettyä hänet itselläsi.






Muihin käytännöllisiin pikkumustiin kuuluvat musta suora leninki töihin, musta pellavainen mekko kesäksi, silkkikankainen kietaisumekko vapaamuotoisiin tilaisuuksiin, joissa haluat kuitenkin näyttää asialliselta, venyvä, anteeksiantava musta mekko niille päiville, jolloin tunnet itsesi lihavaksi, mutta sinun täytyy näyttää hoikalta.

Lopuksi kirjassa todetaan, että "Rahalla ei voi ostaa..."

"Tyyli ei ole mitään päälle liimattavaa. Se on jotakin perittyä, jotakin kaiken läpäisevää. Tyyli ei ole asu."
- Wallace Stevens -

"On kolme asiaa, joilta naisen tulee näyttää: hänen tulee olla luotisuora, notkea kuin käärme ja ylpeä kuin tiikerililja."
- Elinor Glyn -

"Nauti oman tyylisi etsimisestä... mutta älä ala liian neuroottiseksi, tai sinusta tulee yksi niistä naisista."

"Päivän päätteeksi ota kaikki jälleen pois...
... ja silloin tunnet olevasi todella tyylikäs."

"Kun vapautan itseni kaikista vaatteista, kaikista napeista, vöistä ja nauhoista, minusta tuntuu että sieluni hengittää syvemmin ja vapaammin."
- August Strindberg -

Upeaa viikkoa tyylikkäille naisille (ja miehille) ; )) Nautitaan jälleen viikosta täysin siemauksin ; ))

KRAM!