Eläköön elämä

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Alkuviikon haaste!

Uskon Sinun viikonvaihteesi menneen iloisissa ja onnellisissa merkeissä!



Olen haastanut sinua lukijani tämän vuoden alkupuolella... Ja jatkan haasteitani! ; )

Nyt haastan Sinut tekemään, joka päivä yhden ihmisen kohdalla, hyvän teon! Ja tämän jälkeen laitat haasteen kiertämään, samalla lailla yhdelle ihmiselle eteenpäin... Helppoa! ; )

Haasteen kohteeksi otetaan, viikonvaihteen hesarin kirjoituksen innoittamana, TE-keskusten työvoimaneuvojilta apua hakevat ihmiset! Työvoimaneuvojat "hukkuvat" työmääränsä alle, kun resurssit eivät riitä auttamaan ihmisiä, jotka hakevat neuvoja opiskelupaikan tai työpaikan etsintään.

Ei ollut mukavaa luettavaa, että ihmiset eivät välitä ottaa itse vastuuta enää työn hakemisestaan, kun eivät työtä kuitenkaan saa! Näen, että vastuu on tässä meillä kaikilla ihmisillä! Jokaisen etu on se, että ihmisillä pysyy into hakea työtä, että hän kokee itsensä tärkeäksi, eikä pääse syrjäytymään.

Joten kerro, joka päivä, yhdelle ihmiselle konkreettinen esimerkki. Mitä, mistä, hänen kannattaa hakea työtä, opiskelupaikkaa tai nimi henkilöstä/yritykseksestä, mistä ihminen voi lähteä etsimään suuntaa elämälleen... Kannusta! Ohjeista ja luo uskoa!





Uskallan väittää, että saat antamastasi avustasi, neuvostasi moninkertaisesti itsellesi hyvää takaisin! ; ) Avun saajasi saa elämälleen suunnan, ja sen innoittamana hän jaksaa ottaa vastuuta itsestään. Auttaa jälleen muita eteenpäin! Kannustamalla uskomaan, että oma aktiivisuus kannattaa ; )

Jokainen haluaa olla tärkeä! Jokainen haluaa oppia! Annetaan ihmisille mahdollisuus tehdä työtä, opiskella!
Niin sanotuista virheistä, joita pelätään, joille nauretaan... Niistä opitaan ja tehdään asioita paremmin! Emme voi kasvattaa ihmisiä, että ihmiset eivät uskalla tehdä asioita, kun pelätään tulevamme naurunalaisiksi... ? Että hyväksytympää on, kun ihmiset laitetaan elämään tuilla... ?

Täydellisessä maailmassa on meillä on avun antamiseen, vastuun jakamiseen aikaa ja varaa!!! Kun haluamme pitää yllä tätä täydellistä maailmaa, olla jokainen iloisia saamastamme avusta, kannustuksesta ja antamastamme hyvästä! ; )












Jos uskallat - kerro, minkä hyvän teon teit! Kannustat tällä tavoin myös muita! Kerro myös, miten henkilö pääsi eteenpäin, jota autoit!


Olen itse saanut aivan upeita auttajia! Neuvoja ja oppeja. Niin sanotut "virheet", "häpeät" tai muut "oikeiden sovittujen normien" vastaisesti tehdyt asiat, ovat kasvattaneet. Luoneet uskoa ja aitoa oppimisen iloa! Onnistumiset luovat varmuutta ja halua oppia lisää! Viedä opittuja asioita eteenpäin...

Tärkeää on kuitenkin, että unohdat kaikki negatiiviset ajatukset itseltäsi!

Anna tämän viikon alulle siivet! Tee joku lähelläsi onnelliseksi, anna mahdollisuus tuntea ihminen lähellä tärkeäksi! Sen on jokainen ansainnut, sen olet Sinä ansainnut! ; )

Loistavaa ja Kiitos Sinulle! Kun otit jälleen haasteen vastaan ; )

Onnellista viikon alkua Sinulle ja hali ; ) Uskon, että menet tänään illalla paljon tyytyväisempänä nukkumaan, ja katsot aamulla peilistä itseäsi paljon onnellisempana! ; )



Hyviä uutisia odotellen... Niitä on aina mukava lukea! ; ) Oppimisen jälkeen... ; )

Onnea haasteelle!