Eläköön elämä

perjantai 3. helmikuuta 2012

Viikonloppuilua ; ))

Viikonlopun alkua Sinulle ; ))

 Näin kauniin Pionikimpun voit tilata täältä... ; ))

http://www.floranna.fi//

Paukkupakkasista "huolimatta" kannattaa suunnata ulkoilemaan vapaapäivinä. Pukeutuu vain lämpimästi ja liikkuu runsaasti ; ) Sisälle tullessa nautitaan lämmin kaakao ; )) Pakkaspäiviin kuuluu ehdottomasti pitkään haudutetut pataruuat, voi laittaa uuniin ulkoillun ajaksi ja sisälle tullessa nenään kantautuukin ihanat tuoksut. Pöydänkin voi kattaa valmiiksi jo ulos mennessä, niin ei tarvitse, kun vaatteista kuoriuduttuaan istahtaa ruokailemaan... ; ))

Hmmm


Burgundinpata Kotilieden ohjeilla valmistettuna...



  1. Kuutioi liha. Kuori ja paloittele kasvikset.
  2. Leikkaa pekoni saksilla pataan ja ruskista. Lisää joukkoon tilkka öljyä. Ruskista liha pieninä erinä. Ruskista sipulit ja valkosipulinkynnet lihan joukossa.
  3. Lisää mausteet, tomaattimurska, nesteet sekä paloitellut juurekset ja yrttimauste. Anna padan muhia miedolla lämmöllä liedellä tai 150-asteisessa uunissa ainakin 2 tuntia.
  4. Tarkista maku ja suurusta pata. Lisää lopuksi kevyesti ruskistetut sienet. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Määrä Aines
1 kgnaudanpaistia
hirvenpaistia
150 gpekonia
tilkkaöljyä
2 kplsipuleita
4 kplvalkosipulinkynsiä
2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
2 kpllaakerinlehtiä
2 dlvettä
2 dlpunaviiniä
olutta
lihalientä
1 tölkkitomaattimurskaa
1 rklchiliketsuppia
palajuuriselleriä
1 kplpalsternakkaa
2-3porkkanaa
1 tltimjamia
rosmariinia
1 rkltummaa Maizena-kastikesuurusta
vehnäjauhoja
200 gsiitakesieniä
herkkusieniä



Ihanaa nautinnollista viikonloppua!

KRAM!