Eläköön elämä

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Oikaisua Ruissalon Aurinkokahvilaan..

Tarkistin tietoja Ruissalon Aurinkokahvilaan liittyen. Huomasin, että nimi on vaihtunut, joka sopii mielestäni osuvammin tälle ihanalle "kivilinnalle". Nimen muutos kuoriutui talviunien jälkeen.. "Villa Promenare" aukioloaika on Ke-Su kl. 11:00-17:00.

Toiveikasta Tiistaita

Mitä Sinä toivot elämältä? - Sitä on hyvä pysähtyä miettimään aina silloin tällöin... Tänään voit mennä sinun lempi kahvilaasi nauttimaan kupillisen kuumaa höyryävää kahvia. Ota oikein hyvä asento tuolissa. Tunne miltä kuppi tuntuu käsissäsi, puhalla kahvisi pintaa ja katsele sitä, miten pinta väreilee ja nostattaa ihanan tuoksun jota voit aistia. Nauti, rentoudu ja anna ajatustesi lentää...

Turussa on paljonkin  kahviloita. Jokainen valitsee omansa omien mielihalujensa mukaan. Jotain meistä ohjaa kahvilan läheisyys, kiiruinen kahvihetki lähikahviossa. Joitakin meistä ohjaa kahvin hyvä maku niin, että kahvia voisi juoda lipitella vaikka kuinka monta kupillista. Ei tarvita välttämättä lisukkeena muuta kun, kahvin todella hyvä maku! Sitten on kahvilan valinnassa tärkeää joillekin ilmapiiri, muut ihmiset, oheislukemiset ja ei vähempänä kahvin kanssa tarjoiltavat!! Mikä Sinulle on tärkeää, miten haluat kahvisi nauttivan?

Tänään ajattelin kirjoitella yhdestä viehättävästä kahvilasta. Tämän Colden Cafen löytää Turusta Kauppiaskadulta. Täällä on kahvihetki kullankallis ; ) Lämmin vastaanotto, kahvin makuelämys yksi täydellisistä! Itse leivotut tuotteet, suolaiset ja makeat piiraat. Omaleipomat pullat, baninit ja täytetyt sämpylät kootaan kukin yksilöllisesti. Mikä parasta tämän kahvilan tarjonta ulottuu gluteenittomiin tuotteisiin kattavasti. Tilattavissa esimerkiksi perhetilaisuuksiin suolaisia ja makeita gluteenittomia tuotteita. Ja maku on todella ihana!! Gluteenittomia tuotteita kannattaa aina kysäistä, koska ne eivät luonnollisestikaan voi olla kattavasti esillä.. Päivän lehdet luettavissa, sisustuslehtiä ja täällä voi istua kyllä omissa ajatuksissaankin ja miettiä esimerkiksi sitä, mitä toivoo elämältä... ; )

Golden Cafesta saa lounasaikaan kl. 11:00-14:00 päivän keiton tai salaatin, saa koota itse itselleen mieluisista vaihtoehdoista, leipä, levite, vesi, mehu ja kahvi kuuluu lounaan hintaan. Suosittelen mennä katsomaan, jos ei ole vielä tuttupaikka. Turun ulkopuolisenakin kannattaa "ostostiimellyksen" lomassa tulla kahvittelemaan.

Laitan tähän muutaman kuvan tarjonnasta. Kuvista en voi valitettavasti välittää maku ja tuoksukokemuksia..






 Kohtalokasta tunnelmaa kahvilasta mannermaiseen tapaan.