Eläköön elämä

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Upea viikon alku ; )

Ihanan rentouttava viikonvaihde on takana - nyt upea yllätyksellinen viikko aluillaan...

Tehdään tästä viikosta yhdessä Yksi elämämme Parhain viikko!!! Haluathan ottaa tämän haasteen vastaan? ; )

Hyvä!






Aloitetaan...

Huomenna, kun heräät ja avaat silmäsi. Eihän rynnätä heti ylös ja ryhdytä touhuamaan arjen askareita..? Lupaathan?..

Vaan rauhassa venytellen, hengitellen ja nautiskellen ihanasta uuden päivän alusta! Tunne kuinka ihana on hengittää ilmaa keukkoihin, ja rauhallisesti puhaltaen ilmaa ulos. Tunne iloa ja kiitollisuutta tästä päivästä, tästä hetkestä!

Jos tämä tuntuu vaikealta. Palaa aamuun, joka oli eilen tai lomallasi, miltä nämä aamut tuntuivat. Ota tunne sieltä ja - nauti hetki! Tämän olet ansainnut itsellesi! ; )

Anna tämän hyvän tunteen tulla mukaasi tänään - joka hetkeen , joka paikkaan ja jokaiseen tilanteeseen/tapaamiseen!!!






Jos tunne karkaa tai unohdat sen! Muistuta siitä itseäsi, hengittämällä muutama kerta rauhallisesti ja keskity muutamaan hengenvetoon rauhassa! Sen olet ansainnut, sitä ei kukaan huomaa työtehossasi, ajassasi. Sen mitä huomaat - olet iloisempi, ympärilläsi ihmiset ovat iloisempia, positiivisempia ja aikaan saavempia. Ajatukset ja uudet innostavat asiat "pulpahtavat" helpommin mieleesi ja ehdit tehdä asiat tehokkaammin ja lyhyemmässä ajassa!

Mistäkö tämä johtuu? Siitä, että keskityt oleelliseen, rauhallisesti, ilman painetta. Virheiden tekeminen vähentyy ja saat tehdyksi asiat luistavammin.  Luota, että tämä toimii! Älä anna ulkopuolisten tekijöiden viedä ajatuksiasi kiireeseen...

Anna aikaa - silloin asiat sujuvat paremmin, tehokkaammin ja oikein! Saat todennäköisesti paremmin tuloksia aikaan! Kuin milloinkaan aikaisemmin ; )



















Myönnän, että tämä on välillä helpompaa toteuttaa ja välillä haasteelisempaa - yritetään kuitenkin ; )

Sen vuoksi tästä sinua haluankin muistuttaa, jotta jaksaisit ja nauttisit siittä, mitä teet! ; )

Kaikkea hyvää Sinulle ja iloa ihanaan viikkoosi!