Eläköön elämä

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikon alullesi!





Toivottavasti Sinulla oli loistava viikonvaihde?



"Kun olet surullinen, pettynyt, turhautunut tai muuten alamaissa, tarkastelet maailmaa kyseisestä tunnekentästä. Silloin myös maailma näyttää surulliselta ja aiheuttaa pettymystä ja turhautuneisuutta. Huonojen tunteiden magneettikentässä ei voi nähdä mitään hyvää. Paitsi että negatiivinen kenttä vetää puoleensa lisää negatiivisuutta, et pysty ratkaisemaan yhtään ongelmaa ennen kuin muutat tunnetilaasi. Toisaalta on paljon helpompi muuttaa omaa tunnetilaansa kuin pyrkiä muuttamaan ulkomaailmassa vallitsevia olosuhteita. Mitkään ulkoiset toimenpiteet eivät muuta olosuhteitasi, mutta kun muutat omaa tunnetilaasi, ulkoiset olosuhteet muuttuvat!"

"Mitä enemmän annat rakkautta ja tunnet hyvää, sitä voimakkaammaksi ja laajemmaksi magneettikenttäsi muuttuu vetäen puoleensa kaikkia ja kaikkea mitä rakastat! Voitko kuvitella!"

"Kun kaikki maailman ihmiset rakastavat toisiaan silloin vahva ei nujerra heikkoa, enemmistö ei sorra vähemmistöä, rikas ei pilkkaa köyhää, kunnianarvoisa ei halveksi vähäpätöistä eikä alykäs huiputa yksinkertaista."

(Noin 470- noin 391 EKR.) Kiinalainen filosofi.

Otteita kirjasta Voima...

"Sitaistaan" hiukset ponnarille ja annetaan elämän "maistua"! ; )



Katsotaan ympärillemme ja nautitaan kukkien loistosta!

Sytytellään tulia ulkosalle  -  lämpöisellä rantakalliolla istuen,  nauttien päivän aikana kallioon varastoituneesta lämmöstä!

Antaa kuvan puhua puolestaan!

Rakkautta viikkosi varrelle!

KRAM!

Kuva lainailua ... ; )

http://classy-in-the-city.tumblr.com/#5