Eläköön elämä

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kuulumisia...

Juhlia riitti jälleen perhepiirissä ; )) Tämä on todellakin "juhlavuosi", mikä on mielestäni mukavaa. Koskaan ei ole olla syytä olla juhlimatta! Elämä on aivan liian lyhykäinen tuhlattavaksi elämään vain "arkea". Arjestakin voi halutessaan tehdä juhlan ja juhlistaa vaikka upeaa kesää ja ihania aurinkoisia kuumia päiviä.

Kattaus tekee suuren juhlan! Miksei pienenkin juhlan ; ))


Ruuan esille panolla on suuri merkitys. Koristuksen kanssa voi aika yksinkertaisestakin tarjoilusta tehdä näyttävän!


Kattauksella tunnelmaa ; ))


Ihana "keksintö" laittaa pikkupaloja esille näyttävästi. Suureen lasimaljaan limenttejä kokonaisina ja paloiteltuna... Päälle vettä ja sielä ne kelluvat houkuttelevasti. ; ))


Rakastan vaaleanpunaisia kukkia. Isoja ruusuja ja Pioneja!!


Pitäisi istuttaa tämän kesän aikana vaaleanpunainen Pioni puutarhaa koristamaan ; ))


Näkymä Naantalin Amandis hotellin, (kuvassa), sviitin parvekkelta. Suosittelen lämpimästi ihana paikka ja ihanan ystävällinen palvelu ; )




Poseerauksia Naantalin kirkon sivustalla.


Illallinen nautittiin Naantalin Kalatrapissa. Ihanaa ruokaa ja jälleen kerran, kuten aina ihanan ystävällinen palvelu!! ; ) Kiitos!





Oma annokseni (yllätys) koostui kalasta ja nyt ahvenia vihanneksilla. ; ))


Meillä oli kaikilla erillaiset annokset ja pääsimme katselemaan vierestä "kateellisina" toinen toistaan upeampia annoksia ; ))


Kiitokset juhlan "kohdehenkilölle"!! Ja vielä lämpimät onnittelut! ; )) Juhlan kruunasivat hyvät ruuat ja juomat! Sviitti oli ihana ja aamiainen kuulemma oli ollut aivan ihana! "Juhlankohde" oli nauttinut seuralaisineen! ; ))

Mukavaa ja juhlallista viikonloppua kaikille!