Eläköön elämä

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kiitos ; )

Kiitos jokaiselle ihanalle kannustajalleni Presidentti LAB- ohjelmaan!



Nyt toinen, hyvä Presidentti-LAB ehdokas, oli saanut enemmän ääniä ja tuli valituksi! Hakijoita oli yli 100 ja katselijoita omalle videolleni tuli reilusti yli 200, joten siittä todella lämpöiset kiitokset teille kaikille kannustajilleni ; )) Ja erityisesti heille, jotka laittoivat eteenpäin viestiä työn haustani ! ; ) Olette aivan ihania ; ) Kiitos!

Lämmin ihana höyryävä kahvi, maistuu aina yhtä hyvälle ; ) Kahvin nautinnollisia hetkiä kaikille ihanille ihmisille! ; )

Muistathan, että usko itseen ei saa milloinkaan loppua! ; ) Ethän halua menettää uskon loppumiseen, mahdollisuuksia elämässä? Muistathan, että "esteet", koettelemukset ovat "kokeiluja" sinulle siittä, miten hyvin menestyt! Ne tekevät sinusta osaavamman, arvostavamman ja kyvyn mennä voittajana eteenpäin! Mitään ei opi! Menemättä epämukavuusalueelle, rohkeutta kokeila ja oppia! Se tunne oppimisesta - on paras, mikä palkinnoksi tulee ; )

Kokemukset toivottavasti kasvattavat sinusta elämää rakastavamman! Hyväksyvämmän! Ymmärtävämmän ihmisen! Muista olet oikeasti vahvempi - kannustan sinua olemaan rohkea ja tekemään, oppimaan asioita joita oikeasti haluat!

Muista myös kannustaa rohkeuteen läheisiäsi ja itseäsi joka päivä! ; ) Anna asioille aikaa mennä oikeaan suuntaan ; ) Yllätyt -

















Uskoa ja rohkeutta omaan päivään - jokaiselle ihanalle blogin lukijalleni!!